Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon gáz, ha valakinek csak...

Nagyon gáz, ha valakinek csak az egyik fülében van fülbevaló? Furcsánk találnátok?

Figyelt kérdés
csak az egyik fülembe rakhatok orvosi okokból..és ha linkelnétek olyan fülbevalót,amik egyedül is jól tudan mutatni,akkor azt megköszönném.

2013. aug. 10. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Nekem pl. mindig másféle fülbevaló van a 2 fülemben, nem szeretem, ha szimmetrikus:D majdnem olyan, mintha csak az egyikben lenne. Nagy lógósakat is láttam már, hogy valaki úgy hordta, hogy csak az egyik fülében volt.
2013. aug. 10. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem meg az egyikben egy van, a másikban három.
2013. aug. 10. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Pl. tollas fülbevalóból csak az egyikbe szokás rakni.
2013. aug. 10. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se gáz :) Vagy a tollas, vagy az apró fülbevalókat ajánlom esetleg.
2013. aug. 10. 23:00
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm,akkor most megnyugtattatok:) mindenkinek ment a zöld kéz.

(nem is tudtam,hogy tollasat csak az egyik fülbe szokás rakni,a környezetemben mindenki kettőt hord)

2013. aug. 12. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!