Kiszúrtam a fülem és egy golyó van a helyén?
Figyelt kérdés
Kiszúrtam a fülem és kis golyócska van a helyén... nem is olyan kicsi. Mitől van? El fog tűnni? Menjek orvoshoz?2013. aug. 9. 21:56
1/3 anonim 

válasza:

Lehet hogy rosszul szúrtad. Nem keloid? Vagy vadhús?
2/3 anonim 

válasza:

Ma szúrtad ki és ma lett a golyócska? Amúgy ha tényleg olyan mintha lenne belül egy keményebb rész akkor valószínűleg valami nem volt steril és a kosz ilyen kis gennyes gumóban oda került. Ki lehet azt is szúrni és ilyen genny jön ki és eltűnik. De ez nem egy nap alatt alakul ki szerintem.
3/3 anonim 

válasza:

nyugi nekem is volt olyan.. sőt amikor rendesen lőtték akkor is :D majd elmúlik persze kenegetni kell kamillateával megy betadinnal (olcsó mind a kettő)
ajak piercinget is azzal kenegettem + amikor még fültágítóm volt azt is azzal és mind az 5 fülbevalót
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!