Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kiszúrtam a fülem és egy...

Kiszúrtam a fülem és egy golyó van a helyén?

Figyelt kérdés
Kiszúrtam a fülem és kis golyócska van a helyén... nem is olyan kicsi. Mitől van? El fog tűnni? Menjek orvoshoz?

2013. aug. 9. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy rosszul szúrtad. Nem keloid? Vagy vadhús?
2013. aug. 9. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Ma szúrtad ki és ma lett a golyócska? Amúgy ha tényleg olyan mintha lenne belül egy keményebb rész akkor valószínűleg valami nem volt steril és a kosz ilyen kis gennyes gumóban oda került. Ki lehet azt is szúrni és ilyen genny jön ki és eltűnik. De ez nem egy nap alatt alakul ki szerintem.
2013. aug. 9. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:

nyugi nekem is volt olyan.. sőt amikor rendesen lőtték akkor is :D majd elmúlik persze kenegetni kell kamillateával megy betadinnal (olcsó mind a kettő)

ajak piercinget is azzal kenegettem + amikor még fültágítóm volt azt is azzal és mind az 5 fülbevalót

L/18

2013. aug. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!