Mit gondoltok a szemszínemről?
2013. aug. 7. 20:36
1/10 anonim válasza:
erre a kérdésre mintha már feleltem volna... az első kép irtó bizarr O.o egyébként a második kicsit elmosódott, de határozottan zöldes, a harmadik meg szürkéskék icipici "napraforgóval" a közepén... az első bizarr meg szürkészöld árnyalatú magyarul egyik nap ilyen másik nap olyan... ha megkérdezik tőled milyen a szemszíned mondhatod nyugodtan, hogy "szivárványos":))
2/10 A kérdező kommentje:
igen. valamikor kék, vmikor szürke, valamikor zöld, és ha oldalról fényképezem napraforgós.
Egyébként most írtam ki először a kérdést. :))
2013. aug. 7. 20:47
5/10 Joy Turner válasza:
Semmi különleges nincs benne. Az utcán tömegek rohangálnak ilyen seszínű szemmel.
6/10 anonim válasza:
Seszínű szem? Ilyet hogy írhatsz?! Kíváncsi lennék, a te szemed milyen. Amúgy meg egyáltalán nem tipikus, mert pl. a magyar emberek legtöbbjének barna szeme van. Tehát amellett, hogy bunkó vagy, még tájékozatlan is...
7/10 anonim válasza:
tök átlagos, de az első kép nagyon undorító
8/10 anonim válasza:
na most az első komenntelő, azaz az én szememet is kritizáljátok (tisztelet kedves kivétel)... de jó kedvemben vagyok ezért nem fogok vitázni. senkivel. csak most az egyszer. mert igenis SZÉP a SZEMEM
9/10 Joy Turner válasza:
Ha nagyon tudni akarod, az én szemem világoskék. Na az különleges. Nem ilyen seszínű.
10/10 A kérdező kommentje:
*Joy Turner
Jól van értem és elfogadom, h neked nem jön be :DD
Nem kell ezerszer kiírni.
2013. aug. 11. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!