Essence termékeiről vélemény?
A nagyon jó, az azért erős túlzás. Vannak jó termékei, vannak rosszabbak, de azért egy drága, minőségi kozmetikumot persze nem köröz le.
Az árához képest jó aránylag. De a konkrét terméknek nézz utána. A most kifutó rúzsok borzasztóak, szerintem a szájfényeik se igen jók, az alapozót, korrektort pedig nem ajánlanám jó szívvel az ellenségeimnek se. A szemhéjpúderek között vannak nagyon jók, a zselés tusok szintén, spirált is nyugodtan vegyél a márkából, mert inkább többször vegyél olcsóbbat (ha megtanulsz rendesen szempillát festeni, nincs olyan hatalmas különbség egy drágább spirálhoz képest, bár tartósságban némelyik minősíthetetlen) és ne használd 3 hónapnál tovább. Egy több ezres spirált nem szívesen dob el azért az ember. :) A szemceruzák elég gyengusok, nagyon maszatolódnak nálam.
Ha tust akarsz, akkor én mindenképp az essence kis tégelyes tusát választanám, olcsó, és rengeteg van az üvegben, sokáig bírja. A szempillaspirálok is jók, azt is megéri
Amit semmiképp ne vegyél az Essence-től az a körömlakk, mert bár szép színek vannak, kb. 1 nap alatt lepattogzik, nem éri meg, illetve a rúzs, mert nagyon gyengék. Akkor már inkább Catrice, nem sokkal drágább, de (számomra) sokkal jobb minőség :):)
Szerintem meg fo.s márka! Aki szerint nagyon jó, az nem tudom, használt-e már JÓ kozmetikumot. Totális pénzkidobás.
Nem csak a levegőbe beszélek, pár terméküket kipróbáltam, mert a színek szépek. DE.
szempilla spirál: 1-2 darabot gond nélkül elhasználtam, jók voltak. Később megint vettem, akkor viszont úgy pergett le a pilláimról, hogy telement vele a szemem, hát üdítő érzés volt.
szájfény(is tubusos zselés): 2 hónapig jó volt, aztán összetrutymódosott, kenhetetlen ragacs lett, ment a kukába (kozmetikumok szavatossága min. 1 év általában).
körömlakk: Ohhohohó, na ez eddig a legsz.arabb az összes márka közül, amit próbáltam! Fölkened, megszárad. Még aznap elmosol egy tányért a mosogatóban és pattogzik le a széle.
szemhéj púder: próbálta több színt, 1-es és 4-es kiszerelésben is, siralmasan szerepelt. Se applikátorral, se ecsettel nem lehet úgy felvinni, hogy meg is maradjon a szemhéjadon, konkrétan eltűnik a smink. Pocsék.
Ez egy nagyon gagyi márka sajnos.
Ha olcsó kozmetikumot szeretnél, sajnos el kell keserítselek, ami olcsó, az sajnos gagyi is általában.
De ott van pl. a Lovely, ami pl. olcsóbb még az Essence-nél is. Na a Lovely fekete szemhéjtus pl. szuper (nem kenődik, nem pislogod össze, egyenletes a színe). A barna is szép, de az csillogós. Szemhéjpúdereikről nem tudok nyilatkozni, azon kívül, hogy elég rosszul vannak a színek párosítva. Körömlakkjaik szépek, de nem túl tartósak (essence-nél jobb).
Én azt mondom neked, hogy szájfényből pl. vehetsz olcsót, mert az hamar fogy. A szemhéjpúder neccesebb... Azt akár évekig is használod (ha nem minden nap ugyanazzal kened magad). Szerintem szemhéjpúderből meg spirálból vegyél valami közép árkategóriásat (Manhattan, Maybelline- Miss sporty-nak is vannak jó cuccai de itt akadnak sza.r szériák). Ne vásárolj be rögtön 5 festéket, vegyél inkább csak kettőt és ne pinkben és citromsárgában gondolkozz. Barna vagy szürke árnyalatokat szerezz be (érdemes olyat, ahol egy csomagban van egy sötét-szemhéjra való- és egyvilágosabb - szemöldök alá való- árnyalat), mert ezek a színek szinte mindenkinek jól állnak.
Púderből nekem a Rimmel (ez drága) és a Balea problémás bőrre valója vált be, ezek tényleg bőrszínűek és nem sárgítanak.
Szemhéjfestékből abszolút kedvencem egyébként egy lilásszürke Yves Rochier. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!