Az ilyen fajta köldök pc hogy áll?
2013. aug. 5. 15:32
1/8 anonim válasza:
A bogyó és a lila kristály közötti rész van a köldökben.A szív már csak lóg.
2/8 A kérdező kommentje:
és jól néz ki?
2013. aug. 5. 15:46
3/8 anonim válasza:
Szerintem picit sok, elég lenne a kristályos rész. Meg aztán ha ne adj Isten beleakadsz valamibe...vigyázni kell nagyon.
4/8 A kérdező kommentje:
Már csak azért kérdem, mert barátnőmnek ilyet szeretnék szülinapjára venni és akkor együtt tudnánk hordani. De így alapjába véve jól mutat? azt írja 1cm hosszú tehát nem olyan lógós.
2013. aug. 5. 19:39
5/8 anonim válasza:
Nekem tettszenek a lógósak,de tényleg jobban kell rá vigyázni.Meg ugye strandon,vagy haspólókkal jó,sima pólók alá ne.
6/8 A kérdező kommentje:
az tényleg lehetséges hogy 1 cm? mert a leírásban az van. csak most ezt a szívecske végéig ennyi vagy a legelső kőig?
2013. aug. 5. 22:31
7/8 anonim válasza:
Nekem lógós, horgonyos van. Imádom. :) Szerintem a sima köves túl egyszerű.
8/8 anonim válasza:
Undorító, ringyós mint a többi.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!