A köldök piercing és az agyonfúrt fül nagyon fáj?
na tehát. most megyek nyolcadikba.. és anyukámmal megbeszéltem hogy valakivel kifúratom a fülem felül és a cimpámnál még vagy 3 lyukat:)
anyukám azt mondta nagyon fog fájni nekem.. :\:\
én nagyon félek most már, tényleg nagyon fog fájni?
a köldök piercing az fáj? és a száj fölé fúrt piercing?
segítsetek minél hamarabb köszönöm
Hallod nem akarlak megsérteni de nagyon fiatalka lehetsz ha így állsz hozzá :) Van az az állítás hogy aki vagány akar lenni de fél egy beavatkozástól, az inkább ne tegyen semmit. Legalább a semmittevés nem fog fájni
Se a köldök piercing nem fáj se a fül a szájba sem, hogy ne lehetne kibírni
Amikor nekem tetoválták a lábamat, bejött egy ilyen nagyon kényes csaj hogy neki köldök piercing kéne, meglátta a tűt elkezdett sápadni utána kérte hogy várjanak vele, majd nagy nehezen elkezdték az egész nem volt több 3percnél, és még rendesen meglepődött hogy alig érzett valamit
21/F
14 lyuk van csak a bal fülemben, én erre mondanám azt, hogy "agyon van fúrva" :)
simán ki lehet bírni őket. én erre azt mondom mindig: ha valaki nagyon akar valamit akkor a vele járó fájdalom csak egy pillanatnyi kis kellemetlenség.
ha elhatározod, hogy neked ez és ez az ékszer kell, akkor a szúrását alig fogod érezni. az, hogy van benned egy kis feszültség, izgalom ezzel kapcsolatban, az meg természetes.
cimpába nem fáj. a felső (az már porc, szúratni kell és mindenképp szakemberrel csináltasd) fájhat (bár nekem nem volt vészes) , fél év a gyógyulási idő általában. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!