Szerintetek ez milyen lenne iskolatáskának?
Iskolatáskának hátizsák való, mivel egy ferde gerinc nagyon nem nyerő.
Ez a táska fazonra úgy néz ki, mint amivel a nyuggerek járnak piacra. Szerintem elég béna.
Az meg külön ciki, hogy ócska hamisítvány, abból is nagyon gagyi. Úgyis mindenki levágja ránézésre, hogy hamis. Szerintem ne égesd vele magad, tuti minden második ember rajtad röhögne a suliban - nem teljesen alaptalanul.
5.kommentelőnek:A gerincem nem fog elferdülni,és ne írj olyanokat amiről gőzöd sincs. A válaszod további részét köszönöm.
A többi kommentelőnek is,ha azt mondjátok nagyon gagyi hamisítvány akkor inkább hanyagolom.
Szerintem röhejes. :D
Egyrészt csak a divatpi*csák szoktak (általában) sima táska szabású táskával járni.
Normális ember hátizsákot hord, vagy esetleg válltáskát.
A másik meg... Most komolyan egy ilyen sz@r hamisítvánnyal akarnál járni? Szerinted egy LV táska ennyibe kerül?
Gagyi, látszik rajta. Minőségtelen az anyaga, a varrása, és amúgy is ronda.
Szerintem még az is rettentően gáz, ha valaki egy eredeti LV táskával járna suliba.
Mert ez olyan "Hihi, nézzétek milyen márkás, drága táskám van".
Az iskola nem erre való.
Én azt is kiröhögném, de egy ilyen hamisítványt még jobban.
Szerintem egy embert nem találnál az iskolában, aki díjazni fogja a táskádat.
De ha ennyire buta vagy, hát vedd meg. Legalább rögtön mindenkinek leesik, hogy milyen is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!