Jó ez a táska iskolatáskának?
MOst megyek hetedikbe és azt szeretném kérdezni hogy beleférne e a cuccom++ nem lenne e gerincferdülésem?Erre gondolok: [link]
Vagy válasszam inkább ezt?: [link]
Az első elég kicsinek néz ki. Rendes iskolatáskát vegyél inkább. Abban el is férnek a dolgaid és a hátadnak sem lesz baja.
Nekem egyik sem tetszik amúgy.
Ha már választani kéne, akkor a nagyot vedd, a második képen lévőt.
Az a táska, ami az első képen van, nagyon-nagyon kicsi, max a matek cuccodat tudod belerakni, nem ajánlom.
-------
Szerintem eastpak-et vegyél, mert bírja és jó. Igaz, lehet, hogy drágább, mint ezek, de tényleg nagyon jó, és fér bele. Kényelmes hordani.
az első a gerincednek is rossz,és nagyon kicsi,nekem is olyan volt,és csak néhány könyv fért bele :(.Később tesitatyónak használtam...A második pedig ebben az évben lesz nekem,és már megvettük.Szerintem a 2.-ba simán belefér minden cuccod,és még gerincferdülésed sem lesz! ;)
13/L(Ui.:Én is hetedikbe megyek :D )
az egyik ism-emnek is ilyen fila tasija volt(2.-ik)
és 2 hét sem kellett neki és szétment..
alső táska azért nem ó mert mindenkinek olyanja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!