Milyen lett a körmöm? (kép lent)
2013. aug. 2. 18:07
1/10 anonim válasza:
10/10 gyönyörű nekem nagyon tetszik :) 14/F nekem mindegy csak szép legyen. ne legyen túl csilli-villi de azért lehet szép mint ez pl :)
2/10 anonim válasza:
Egész aranyos,tetszik,hogy nem az a tipikus pink nagyon hegyes végű plázaköröm.Amúgy azért gondolom,hogy sajátod mert más a körmeid alakja :)
3/10 anonim válasza:
saját
szerintem aranyos,de nem nyűgözött le különösebben
10/6
4/10 anonim válasza:
Sajátod.
Az alakja miatt,ahogy előttem is írták.
Hát nem tudom... nekem giaziból sosem tettszettek ezeka angyon bevált virágos körmök.Eléggé távol áll tőlem ez a stílus,viszont véleményt ezen kívül tudok írni.
10/8 a fekete körvonalak és a reszelés miatt.Egyébként ügyes vagy.
5/10 anonim válasza:
Ha már így kérdezed, hogy "szerintetek mű vagy saját" akkor egyértelmű hogy saját! :) Amúgy szép.
6/10 anonim válasza:
Saját és szerintem gagyi, bocsi! :/
7/10 anonim válasza:
hát nekem nem tetszenek ezek a "virágszirmok".
8/10 anonim válasza:
Szerintem ronda a körömfestésed.
Sajátra tippelném, kacsintósfej.
Ha a lakkozást nem nézem, csak a formát, ápoltságot, legyen 10/8, ha a lakkozást, akkor meg 10/1
10/10 anonim válasza:
szép,szerintem igazi,nem az én stílusom de szép:) 10/9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!