Miért lett buborékos a körmöm?
Figyelt kérdés
Kifestettem a körmöm, és nem volt bubis, csak mikor rákentem az Essence fedőlakkot, akkor buborékosra száradt :(2012. aug. 3. 20:51
1/6 anonim válasza:
Nem ráztad a kezed hogy megszáradjon? Vagy nem fújtad?mert nekem akkor szokott buborékos lenni ahogy rázom vagy fújom úgy alákerül a levegő és buborékos lesz! :-D
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet :S
2012. aug. 4. 08:44
3/6 anonim válasza:
Nem volt eléggé megszáradva a lakk, mikor rákented a fedőlakkot
4/6 A kérdező kommentje:
A lakkot csütörtök este kentem fel, a fedőt pedig péntek este :S
Am lehet túl vastagon kentem a színest, vagy pedig régi a lakk, mert akciósan vettem
2012. aug. 4. 14:16
5/6 anonim válasza:
nekem is ez van, de nekem az alaplakkal :) én nem rázom fújom...szerintem azért mert
vagy vastagon kened, és sokszor áthúzod rajt az ecsetet
vagy mert vitaminos a lakk és az mindig 'bubizik'.
de inkább az a valószínű hogy úgyí mint én sokszor áthútod az ecsetet, vagy több rétegben csinálod
ennyi ::) próbáld lassan csinálni és úgy 3 ecsetvonással befedni a körmöt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!