Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tudom leszedni a műkörmöm?

Hogy tudom leszedni a műkörmöm?

Figyelt kérdés
Sziasztok a boltba vettem egy ragasztós műkörmöt és most nem tudom leszedeni! :( hogy csináljam?
2013. aug. 1. 21:09
 1/5 anonim válasza:
Flexszel!!
2013. aug. 1. 21:23
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon vicces
2013. aug. 1. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Elsőn szakadok...ennyire sz@r viccet, és most büszke vagy magadra hogy idedörgöltél valami retket? Komolyan elképzellek hogy még vállon is veregeted magad, és vigyorral az arcodon alszol el :D Gratulálok tartalmas napot zártál ;)

Bocsi kérdező.

2013. aug. 1. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:

fogj egy narancsfa palcikat (lapoitott vegu hurkapalcika) es ovatosan nyulj ala es probald meg felfesziteni

ne fem targyat hasznalj, mert azzal megserted magad

ha nem sikerul vagy nagyon faj, akkor fogj egy ollot, vagd le a hosszat a mukoromnek amilyen rovidre csak tudod, a tobbit pedig ovatosan kezd el lereszelni. Nagyon idoigenyes es vigyazz, hogy a sajat kormod mar ne reszeld

ha nagyon nem megy, akkor nezz be holnap egy mukormoshoz es kerj segitseget

ha rendesek, lehet hogy ingyen, vagy vmi minimalis osszegert megcsinaljak

2013. aug. 2. 01:47
 5/5 anonim válasza:
Mivel ragasztottad fel? A sima mezei körömragasztót oldania kellene az acetonnak. Esetleg kellékesnél vásárolj tipoldó folyadékot (bár, ha jól tudom ez is csak aceton). Szerintem ne feszegesd, mert az anyag bele van kötve a körömlemez felső rétegébe, így amikor leszeded, megsérülhet.
2013. nov. 26. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!