Hogy tudom elkerülni, hogy elkenődjön a szemceruza?
Az elmúlt időszakban nagyon leszoktam a sminkelésről, és mindenről, ami egy kicsit is "mű" a bőrön.
Az első, és legfontosabb problémám mindig a szemem körüli monokli, amit viszonylag elég szépen el tudok már rejteni, bár tanulni mindig lehet. (ha valakinek van tippje, szívesen fogadom)
A másik, szintén égbekiáltó problémám az az, hogy a szemceruza mindig elkenődik. 10-15-20 perc, de mindig ugyanaz a vége. A szemem külső sarkában gyűlik össze, és egy hatalmas foltként van jelen, ami nagyon csúnya.
Felül tust tudnék használni, próbáltam is, viszont ez nem oldja meg az alsó környék problémáját, mert ha oda tust viszek fel, akkor szó szerint lesírom a már kész részét a sminknek.
Van ötletetek, hogy hogyan maradhat fent a szemceruza (főként) az alsó vízvonalon?
Annyit még elfelejtettem hozzátenni, hogy a halvány ceruza is elkenődik, de az ugye nem olyan ciki, viszont a variációk száma így elég csekély, ezért hagytam abba a dolgot.
A feketével van, és a sötétekkel ez a probléma, bár ez azt hiszem, elég nyilvánvaló :)
Vízvonalon nem ajánlatos szemceruzát használni, mert a szemedet szűkíti és a pillantásodat megkeményíti. :(
Monoklira - kanál mélyhűtőbe, tíz perc múlva kivesz, majd a szemedre helyezni egy ötpercig.
Az sem jó ha nagyon puha vagy nagyon kemény a ceruza hegye.
Mert ha nagyon puha, akkor lehet több festéket viszel a szemedre mint kellene,ha pedig kemény az kínszenvedés mire fog.Ne a vízvonalra fesd, hanem az alsó szempillavonalra. Én a Miss Sporty szemceruzáit használom,nem drága és nekem bevált. De, lehet ez egyén függő.
Jó fajta szemceruza nem kenődik el. Figyelni kell arra is hogy mikor felviszed ne legyen alatta zsíros a bőr.
Essence long lasting ceruzák a legtartósabbak az olcsó kategóriában. Rajtam kibír egy egész napot, pedig zsíros a bőröm, és mindig könnyezik a szemem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!