Gáz ha egy fiú púderezi magát?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, 14 éves és szoktam púdert használni, mert elfedi a bőrhibáimat meg ilynek, pl pattanást, miteszereket stb. ez gáz???:$2013. júl. 31. 15:49
11/17 anonim 

válasza:

Szerencséd hogy ilyen osztályod van. Én alapozót használtam a te korodban és hát volt pár megnyilvánulás. :D
12/17 A kérdező kommentje:
Nálunk egyáltalán nem ciki... Természetesen.
2013. júl. 31. 20:50
13/17 anonim 

válasza:

ha szerinted nem gáz, nem mindegy, más szerint az-e?
ha látszik, akkor kellemetlen. ha nem látszik, akkor meg úgyse tudja más, ha nem mondod, szóval nem gáz.
a te bőröd, a te döntésed.
14/17 anonim 

válasza:

gondolom a szájfény sem gáz meg a fele fiúcsapat csini rózsaszínben feszít köves fülbevalóval...
15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: jajj de szánalmas vagy, nem vagyunk b*ik, és nem széjfényezzük magunkat._. mellesleg kkor az összes közismert ember b*zi?? ugan is színészkedek, és volt már pár előadásom ahol púdereztek minket stb. és az összes tv-s embert púderezik... Akkor mindenki meleg?? vagy ez most hogy van?._. És én sem használok szempilla spirált meg mi a tökömet mert em vagyok meleg, csak púder és ennyi, és azt is csak azért mert sok a miteszer stb... magyarul igényes vagyok.... és nem hanyagolom el magam,és egy 21. száadi ember vagyok és nm egy ősember...
2013. aug. 1. 13:29
16/17 anonim 

válasza:

igen,az elődadásra sminkelik,azt művészsminknek hívják gyökérkém
amúgy egy 14 éves kölyök ne szólogasson be nekem
17/17 A kérdező kommentje:
művészsmink???xddd normális púder az is.. amit én szoktam néha magamra rakni ennyi.. ők is azért rakják magukra hogy ne lászódjanak a bőrhibák... Ennyi.. Mellesleg, te se szlj be nekem és én se fogok neked majomka;))
2013. aug. 1. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!