14-16évesek! Milyen színű körömlakkot használtok szívesen?
Szeretnék valami szép színű körömlakkot venni,most van átlátszó és gyöngyházfényű,illetve piros csillogós és kék díszítőlakkom.Valami nem brutál szín kellene,mert apukám nem igazán van oda a körömlakkozásokért:D Már azon is kiakadt mikor nyáron a gyöngyházfényűvel kifestettem a körmömet és a tetejét kékkel áthúztam.Pedig szép volt:)
No meg a suliba se szóljanak érte a tanárok.
Ha tudtok linkelni is,azt megköszönném:)
(Színekbe most a kékes,zöldes,türkizes,barackos árnyalatok tetszenek.)
14,5/L
piros
fekete
türkiz
lila
sötétpink (magenta)
16/L
[link] Ez szerintem egy elég egyszerű köröm és a legjobb benne hogy szinte korlátlanul lehet a virágok szineit változtatni.
[link] is nagyon könnyűk és csak azt tom mondani mint az előzőre. Az talán azért felnötesebb.
Igaz nem tudom hogy növeszted e körmöd vagy sem de ezek biztos jól állnának. Ha nem tetszenek akkor itt ge yoldal cim ahol elég sok van igaz vannak brutálok de vannak visszafogottabbak is és max csak a szinekkel variálsz. ^^
köszi a válaszokat!
Tegnap vettem egy halványrózsaszín körömlakkot,nagyon szép színe van a körmön:) Meg nővéremmel közösen egy csillogósat.Én tartottam tőle,hogy az sötét,de körmön olyan,mintha átlátszó lakkba lenne csillám és az sem sötét.Szóval még suliba se tudnak érte szólni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!