14-16évesek! Milyen színű körömlakkot használtok szívesen?
Szeretnék valami szép színű körömlakkot venni,most van átlátszó és gyöngyházfényű,illetve piros csillogós és kék díszítőlakkom.Valami nem brutál szín kellene,mert apukám nem igazán van oda a körömlakkozásokért:D Már azon is kiakadt mikor nyáron a gyöngyházfényűvel kifestettem a körmömet és a tetejét kékkel áthúztam.Pedig szép volt:)
No meg a suliba se szóljanak érte a tanárok.
Ha tudtok linkelni is,azt megköszönném:)
(Színekbe most a kékes,zöldes,türkizes,barackos árnyalatok tetszenek.)
14,5/L
Én bármilyen körömlakkot szívesen használok, kivétel a fekete. pfúúj az nagyon utálom.
Amugy ismerős a helyzet, nekem se szereti apukám. XD
Nekem ezek a színek jönnek be:
<-- itt a fekete kivételével mind tetszik, és a halvány rózsaszín, a barnás nem is annyira feltűnő szerintem.
<-- a neon színű körömlakkok, most nagyon divatosak, a tinik körében, bár azt gondolom, nem igazán hordanád a suliba:DD inkább nyáron..
<-- még ezek között is vannak, nem annyira feltűnőek.
köszönöm szépen:)
az utolsó linken a legalsó,bal oldali nagyon-nagyon szép:))
hát a neonosak meghagyom nyárra,azt hiszem a tanárok nem örülnének neki a suliban:P
előző vagyok.
ezek még nagyon-nagyon tetszenek. =) katt. a körömlakkra, és mintázva is megmutatja:D
14/L
Fekete, mert az elég extrém és mindenhez megy:D De csak rövid körmön mutat jól, hosszún elég gáz:/ De most nem rossz, tök boszorkányos, Halloween környékén szódával elmegy.
Vörös, mert az alap:D
Mást nem nagyon, max színtelent, de azt csak ritkán. Fekete-vörös, az a legjobb:D Néha egyik kezemen ilyen, másikon olyan.
Fúúh, nekem mindig más színű és mintájú a körmöm:D
De az örök kedvenc az, amikor azzal a halvány rózsaszínnel, ami a francia manikűrhöz való, kifestem a körmeimet, és oylan, mintha alapból oylan szép körmemim lennének:DAmúgy én mintát egy fogpiszkáló segítségével szoktam csinálni.Egy papírlapra rakok egy kevés körömlakkot, fogpiszálóval pöttyöket rakok a körmömre(5öt) virágformában, és a pöttyök közepétől "behúzgálom" a lakkot középre, és az tökszép:DLegalábbis nekem tetszik:)
Bocsi ha nem érthető, csak szólj és megpróbálom jobban elmagyarázni:P:DDe amúgy én fogpiszkálóval smile-kat meg midnenfélét szoktama körmeimre írkálni.Nekem tetszik:)
Ja és ha tetszik ez a halványrózsaszínes 5let, akkor ajánlom az Oriflames körömlakkot.Nekem eddig az jött be a legjobban, mert tartós és szép, természetesnek néz ki tőle a körmöm:)De bármelyik más halványrózsaszín megteszi, amit drogériákban vehetsz.Pl.Astor Lycra Flex:)
Én most főleg lilát használok, de még feketét, sötétkéket vagy átlátszót szoktam. Meg ritkán pirosat is.
14/L
én átlátszót használok mert suliban nem lehet tesitanárom megöl érte :D:D
de amugy hétvégén meg amikor kedvem tartja világosabbakat használok ezüstöt imádom :D(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!