Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, mit vesztek figyelembe...

Lányok, mit vesztek figyelembe amikor kiválasztjátok h milyen színű szemhéjpúdert használjatok éppen a smink elkészítéséhez?

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
én ritkán használok szemhéjpúdert, de amikor igen, akkor általában olyan színt választok, ami passzol a felsőm színéhez, és akkor a kiegészítőim nem hansúlyos színűek. vagy ha a felsőm elég semleges színű (pl fekete vagy fehér) viszont minden kiegészítőm mondjuk pink, akkor a szemhéjamat is pinkre festem. 17/L
2009. okt. 23. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A ruha és a szem színe.
2009. okt. 23. 19:53
 3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm h válaszoltál:)
2009. okt. 23. 19:53
 4/12 A kérdező kommentje:
*válaszoltatok
2009. okt. 23. 19:54
 5/12 Evelynn ***** válasza:
100%

Szem + haj + ruha

Mint ahogy bizonyos szem-, és hajszínhez egyes színek nem passzolnak a ruhában, úgy a szemfestékben sem ajánlott azt választani.

Pl. eredeti vörös hajhoz nem illik a rózsaszín

2009. okt. 23. 19:56
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi
2009. okt. 23. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Én semmit, csak a hangulatomat. Nagyon nem követem a divatot, van lila, fekete, piros,barna és bézs szemhéjpúderem, azokat használom (külön- külön):D

Van amikor direkt nem választok a felsőmmel egyszínű púdert:P

2009. okt. 23. 21:24
 8/12 anonim ***** válasza:
A húgom sminkes, sokszor járok be hozzájuk a stúdióba, és ők megszakadnak a röhögéstől, mikor valaki piros felső, piros fülbevaló, piros szemhéj... tényleg vicces. Pl. most van rajtam farmer, kék felső, türkiz fülbevaló. Sötétbarna a szemem, piszkosszőke a hajam. Ha választanék, raknék fel: lila vagy sötétzöld vagy amit most viselek, a szem külső sarkában barna, a belsőben bézs, szempillatőben fekete. Az egész képet kell nézni, és a hangulatodat is bele kell venni.
2009. okt. 24. 17:11
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm h válaszoltatok,a utolsó válasz különösen hasznos volt:)
2009. okt. 24. 19:19
 10/12 anonim ***** válasza:
azt veszem figyelembe, hogy melyik áll jól :'D
2009. okt. 25. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!