Melyik piercing jobb?
Most akarok piercinget csináltatni.Három féle piercing tetszik, a monroe piercing,az orr piercing és a szemöldök piercing.Melyik fáj a legkevésbé illetve meddig gyógyul?
14/L
monroe: egy embert nem láttam eddig, sem képen, sem élőben akinek jól állt volna (kivéve akiről elnevezték ezt a fajtát) húsba szúrt, 4-6hét a gyógyulási ideje.
orr: fájni fáj, elég népszerű ékszer, sokaknak jól áll, pöttyként esztétikus. porba szúrt, így több hónapot igénybe vehet a gyógyulás.
szemöldök: rizikós fajta, kevés embernek áll jól, viszont a szúrása alig fáj. húsba szúrt, 4-6hét a gyógyulási ideje.
én azt tanácsolom, hogy aszerint válassz, melyik áll a legjobban, illetve melyiket szeretnéd a legjobban, ne pedig úgy, hogy melyik fáj a legkevésbé :)
Nekem helixem van, kellemetlen, amikor átszúrják, de csak 1 másodperc, ha ügyes a piercer. Ennél inkább a gyógyulás hosszadalmas. Március végén csináltattam és még mindig érzékeny, ha megnyomkodom. Tudom, ne nyomkodjam:D
Meg arra figyelj, hogy friss piercinggel ne menj strandra meg ilyesmi..plusz eleve nyáron nem túl jó piercinget csináltatni, mert izzadsz és attól könnyebben begyullad, elfertőződik. Szerintem inkább várj őszig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!