Melyik piercing jobb?

Figyelt kérdés

Most akarok piercinget csináltatni.Három féle piercing tetszik, a monroe piercing,az orr piercing és a szemöldök piercing.Melyik fáj a legkevésbé illetve meddig gyógyul?

14/L

2013. júl. 28. 12:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem a monroe eszméletlenül rusnya a orr pc elmegy és a szemöldök pc meg szerintem nm talál egy csajhoz 16/f
2013. júl. 28. 12:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Még gondolkoztam az ajak piercingen de nekem azt mondták,hogy attól elromolhatnak a fogak meg a foginnyet is tönkreteszi.
2013. júl. 28. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A monroe szerintem is csúnya, a szemöldök pc-t én is nehezen tudom elképzelni lánynak..az orr "csinos" szerintem:)
2013. júl. 28. 12:54
 4/13 A kérdező kommentje:
És az orr piercing fáj?Elzsibbasztják mielőtt kijukasztják?
2013. júl. 28. 12:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Minden piercong fáj, hiszen átszúrják a bőröd. De, ha igazán akarod, akkor ez a kis fájdalom abszolút elviselhető:D
2013. júl. 28. 13:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 28. 13:04
 7/13 anonim ***** válasza:

monroe: egy embert nem láttam eddig, sem képen, sem élőben akinek jól állt volna (kivéve akiről elnevezték ezt a fajtát) húsba szúrt, 4-6hét a gyógyulási ideje.

orr: fájni fáj, elég népszerű ékszer, sokaknak jól áll, pöttyként esztétikus. porba szúrt, így több hónapot igénybe vehet a gyógyulás.

szemöldök: rizikós fajta, kevés embernek áll jól, viszont a szúrása alig fáj. húsba szúrt, 4-6hét a gyógyulási ideje.

én azt tanácsolom, hogy aszerint válassz, melyik áll a legjobban, illetve melyiket szeretnéd a legjobban, ne pedig úgy, hogy melyik fáj a legkevésbé :)

2013. júl. 28. 13:14
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát azthiszem maradok az orr piercinbgnél.Több ismerősömnek is van és azt mondták elzsibbasztva alig érezni.Meg a helix piercing tetszik még.Gondolom az se fáj jobban az orrnál.
2013. júl. 28. 13:18
 9/13 anonim ***** válasza:
nem :)
2013. júl. 28. 13:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem helixem van, kellemetlen, amikor átszúrják, de csak 1 másodperc, ha ügyes a piercer. Ennél inkább a gyógyulás hosszadalmas. Március végén csináltattam és még mindig érzékeny, ha megnyomkodom. Tudom, ne nyomkodjam:D

Meg arra figyelj, hogy friss piercinggel ne menj strandra meg ilyesmi..plusz eleve nyáron nem túl jó piercinget csináltatni, mert izzadsz és attól könnyebben begyullad, elfertőződik. Szerintem inkább várj őszig.

2013. júl. 28. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!