Meddig bírja a ragasztós, és meddig a zselés műköröm?
A ragasztós nekem 3 napig sem bírja ki, mert gagyi és leesik, de legalább olcsó.:D
A zselés az hetekig kibirja, csak 2 hét után elkezd lenőni és fel kell tölteni, vagy leszedeted és újat rakatsz.
Én személy szerint a porcelánra szavazok, habár el is kérik az árát...:S
Hát ebben már van tapasztalatom, örülhetsz h megtaláltam a kérdésed (:
A ragasztós ( HA JÓ A RAGASZTÓ ) kb. 1 hétig viszont sokkal csúnyább mint a zselés..
A zselés kb. 3-4 hétig / emberfüggő/..
Viszont NAGYON nem mindegy hogy hogy készítik el (:
A porcelán meg van akinek beválik személy szerint nekem nem.. Szoliban sárgásodik..Problémás az elkészítése a porci por kikeverése.. egyszóval NEM XD
Sok sikert az új körmödhöz ;)xD
LL
ragasztós nekem pár óra:Dbár ez betudható a ragasztótechnikámnak:D
Zselést 3 hetent szoktam töltetni...meg sokkal kevésbé zavar mint a felragasztható.mert ugye az nem erős és ilyen kigombolásnál fél az ember.Nekem a porcelán nem jött be mindig letört.
Nehogy felrakj ilyen olcsó, gagyi, ragasztós műkörmöt! Undorító!
inkább menj el körmöshöz...
Nekem a ragasztott az max 5-6 nap, de mindig potyogott le belöle 1-2. Elég macerás, mindig ragaszgatni.
A zsellés vagy a porcellén ha jól volt megcsinálva akkor 4-6 hétig is eltartott, csak töltetni jártam vele. De ritka a jó a körmös, nekem idiág egy körmös tudta valóban szépre és tartósra csinálni a körmöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!