Tee is utálod a Rosmann-ban a "szekuriti"-ket?
A minap bementem a rosmannba, mert pink színű körömlakkot akartam venni. Nem olyan drágát, Miss Sporty-sat kertestem. De ilyen nem volt, ezért maradtam az Essence-nél. 3 féle pink árnyalat volt, azokat hasonlítottam össze; válogattam. Észrevettem hogy a szekuriti engem néz, biztos azt hitteb lopni akarok. xd
Így hát kiválasztottam egyett és beálltam a sorba. Mivel ki akartam bróbálni hogy mégis hogy mutata körmömön úgy áltam hogy a bácsi ne lásson, és kipróbákltam de így mégse tetszett. Úgy döntöttem visszavisszem, na de a szekuriti még mindig figyelt. Tettem egy 180° fokos fordulatot, úgy tettem mintha vmit elfelejtettem volna, és gyorsan besoroltam a zsepikhez. A bácsi persze követett, és nézte mit csinálok. Én meg nagyba elkezdtem válogatni a zsepik között, nézegettem őket, meg az árukat. Majd egyet bedobtam a kosárba. Láttam hogy az emberünk mostmár a kosarakkal bajlódik, ezért a körömlakkot besüjesztettem a zsepik közé, és gyorsan visszaálltam a pénztárhoz, valamint még gyors felkaptam egy csokit. 5 percet álltam sorba egy zsepiért meg egy csokiért, amikre semmi szükségem nem volt (mondjuk a csoki finom volt), mert ilyen gyökér szekuritik vannak. Az biztos, többet egyedül nem megyek Rosmann-ba!
Ui.: Azt is utálom, hogyha nem viszek kosarat, rámszólnak! Valamint ha nem veszek semmit, szintén!
arra az a válasz hogy na mit lopjunk? lopjuk ki a biztonsági őr lelkét is még:P
de amugy rossmanba meg ezekbe direkt ilyen genyákat vesznek fel?:D mert más boltba ilyen tapasztalatom nemvolt de rossmanba mindig:D
én egyszerűen nem foglalkozok velük.Van fontosabb dolgom mint a hülye őrökön idegeskedjek.Amúgy ajánlom neketek amit egy vicces napomon csináltam.Én is megelégeltem hogy loholt,aztán odafordultam és megkérdeztem merre vannak a tamponok....megmutatta.Aztán megkérdeztem merre van a gumióvszer,mert szexelni akarok a pasimmal dehát vérzek és csak úgy mégse kéne....szzeeegéényyy.olyan vörös lett.De azóta nem is nagyon követ.
De amúgy biztonsági okokból ugye a nagy táskások meg ilyenek neki veszélyforrás.Ez a dolga ez van
Sz@rjátok le őket.
Én nem megyek be ilyen helyre többet. Utálatos. Volt a városban egy nagyobb parfüméria, na az olyan volt, hogy az eladók csak trécseltek egymással, a biztonsági őr meg követett. Én nem is mentem oda többet, de szerintem más sem, mert be is zárt.
Egyszer meg az Auchanban riasztottam be, és akkor jött oda, hogy elmenjek hátra vele, na mondom apukám én nem megyek hátra, hanem kiborítom itt a táskámat aztán nézd meg, nehogy már nekem itt azt higgyék az emberek, hogy loptam. Aztán egy régi kopott szempillaspirálomon volt valami csík, és tökre látszott, hogy már vagy egy éve hányódik a táskámban, teljesen lestrapált volt a külseje és ott nézegette egy csomó ideig, meg még ki is nyitotta, kiszedte a spirált belőle meg bámulta azt hittem rosszul leszek, hogy én meg kenjem a szememre utána.
Egyszer meg anyukám riasztott be, egy külföldön vásárolt CD tokja volt a táskájában, mert azt vitte a kocsiba hallgatni a tokot meg a táskájában hagyta. Akkoriban Magyarországon még híre sem volt a Saturn boltnak, na olyan Saturnos árcímke volt rajta, meg márkával az ár, aztán ott el akarta vezetni, meg minden, anyám meg teljesen ki akadt, hogy egy üres nyilvánvalóan külföldi CD tok miatt őt majd itt elvezetgetik, hadd nézze mindenki és nem volt hajlandó menni, aztán szerintem be is látta, hogy mellé lőtt, meg anyám nem egy pancser, hogy olyanokat hagyjon, amiket nem is csinálhatnak meg vele.
heh csak jelent vmit ha ennyi idő alatt ennyi válasz érkezett a témára... XD
nekem a rosmannos csávó verte ki a biztositékot! mindig a hátsómnál van! nem érdekel ha figyel, mert tényleg azért fizetik, na de azért nem kell rámlihegni ahányszor bemegyek! már nem is járok rosmannba, inkább megyek dmbe, mert ott van fél percre a rosmanntól és ott is figyel az őr, mert már többször szembenéztem (véletlenül) vele, de nem császkál utánam mint egy hülye kis pincsi! megjegyezném, h jobb szeretem a rosmannos "márkákat", de nem éri meg h ennyire kényelmetlenül érezzem magam érte...
én gyűlölöm őket.
sokszor(mindig) annyira rám tapadnak,hogy jóformán olyan érzésem van ,mintha tényleg lopnék :O közben meg látom,hogy a vén nyanya ott vágja zsebre a L'orealos rúzst,aztán amikor kiakar menni fog 2 köteg rossmannos újságot és közé teszi,így az nem riaszt be .
és tényleg,nem lehet normálisan végignézni a termékeket,mert ott lohol a seggedben.közben meg vannak még vagy 30an a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!