Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tee is utálod a Rosmann-ban a...

Tee is utálod a Rosmann-ban a "szekuriti"-ket?

Figyelt kérdés

A minap bementem a rosmannba, mert pink színű körömlakkot akartam venni. Nem olyan drágát, Miss Sporty-sat kertestem. De ilyen nem volt, ezért maradtam az Essence-nél. 3 féle pink árnyalat volt, azokat hasonlítottam össze; válogattam. Észrevettem hogy a szekuriti engem néz, biztos azt hitteb lopni akarok. xd

Így hát kiválasztottam egyett és beálltam a sorba. Mivel ki akartam bróbálni hogy mégis hogy mutata körmömön úgy áltam hogy a bácsi ne lásson, és kipróbákltam de így mégse tetszett. Úgy döntöttem visszavisszem, na de a szekuriti még mindig figyelt. Tettem egy 180° fokos fordulatot, úgy tettem mintha vmit elfelejtettem volna, és gyorsan besoroltam a zsepikhez. A bácsi persze követett, és nézte mit csinálok. Én meg nagyba elkezdtem válogatni a zsepik között, nézegettem őket, meg az árukat. Majd egyet bedobtam a kosárba. Láttam hogy az emberünk mostmár a kosarakkal bajlódik, ezért a körömlakkot besüjesztettem a zsepik közé, és gyorsan visszaálltam a pénztárhoz, valamint még gyors felkaptam egy csokit. 5 percet álltam sorba egy zsepiért meg egy csokiért, amikre semmi szükségem nem volt (mondjuk a csoki finom volt), mert ilyen gyökér szekuritik vannak. Az biztos, többet egyedül nem megyek Rosmann-ba!

Ui.: Azt is utálom, hogyha nem viszek kosarat, rámszólnak! Valamint ha nem veszek semmit, szintén!

2009. okt. 22. 18:00
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
86%

Ne csinálj ilyen nagy ügyet belőle!Legközelebb mosolyogj rá, és mondd neki, hogy szép napunk van, ugye?Ha elkezdesz furán viselkedni, akkor még inkább követni fog!Én már koptattam le párat ezzel a módszerrel:)

De amúgy tényleg idegesítőek kicsit...

2009. okt. 22. 18:08
 2/30 anonim ***** válasza:
90%

engem a dm-be szoktak követni,de oda én be nem teszem a lábam többet:@ undoritó dolog,követnek és ugy megbámulnak hogy kiráz a hideg is:D

Azóta nem járok dm be

2009. okt. 22. 18:09
 3/30 anonim ***** válasza:
93%

Igen, követnek, főleg ha nagy táskával mész be...

Mert akkor már tuti lopni akarsz. :@

2009. okt. 22. 18:15
 4/30 anonim ***** válasza:
85%

na hát pont ez van velem is mindig!! egyfolytában bámul a hülye biztonsági őr!! én meg mindig tisztára bevagyok tojva, egyszer már rám is szólt, mert letekertem egy körömlakk tetejét.(jó lehet hogy igaza vol)

ja és ma voltam rossmanban és korrektort akartam venni, és kivolt irva, hogy csak 299 ft! vettem egyet, megyek a pénztárhoz, aztán kiderült hogy mégiscsak 699 ft! na hát nagyon örültem..

2009. okt. 22. 18:15
 5/30 anonim ***** válasza:
59%
Nyilván még egyikőtöknek sem jutott eszébe, hogy a "hülye" biztonsági őrnek ez a feladata. Kérdező, ha így viselkedsz egy üzletben, akkor ne csodálkozz, hogy figyelnek. A nagy áruházakban is figyelnek, csak ott nem látod, mert kamerával csinálják. Normális ember nem problémázik ilyenért.
2009. okt. 22. 18:30
 6/30 anonim ***** válasza:
89%
ja a biztonsági őrnek az a dolga hogy ott csaholjon.. csak azért ezt lehet diszkréten amugy én azt szoktam csinálni hogy ha haverral megyek akkor odaszolunk egymásnak hogy na akkor mit lopjunk hangosan hogy hallja..érdekes utána nemkövet de sose:Dmeg tescoba egyszer biztonsági őr szolt hogy vegyem le táskám kaját vettem reggel .. mondom jó oké de akkor ott fog állni fölötte mert nem akarom egy ellopják, mondta figyel rá 1 perc mulva látom táskám ott a semmi közepán biztonsági őr sehol na akkor megmondtam neki hogy érdekes minden öreg nénit beenged ritiküllel nekem meg elveszi a táskám azt ha azt lopják el? baszhatom.. na mindegy retkes bu zi a legtöbb de aki korrekt annak respect..
2009. okt. 22. 18:39
 7/30 anonim ***** válasza:
85%
Bementünk a DM-be nyitott táskával, és ránkszóltak!! Követnek, azt hiszik, mert gyerek vagyok, máris lopok!! Undorítóak!!!!!!!
2009. okt. 22. 18:42
 8/30 anonim ***** válasza:
91%
Engem is rohadtul idegesít, ha áll a hátam mögött és egyfolytában bámul, még akkor is ha ez a munkája. Ha nem tudom, hogy figyelnek vagy nem látom az illetőt akkor nem olyan zavaró, mintha valaki folyamatosan meredten bámul, mialatt szeretnék nézelődni.
2009. okt. 22. 18:45
 9/30 anonim ***** válasza:
88%

Az a kedvencem, amikor bemegyek mondjuk a Rossmanba vagy a DM-be tampont/betétet venni, és a biztonsági őr halálos nyugalommal végignézi, hogy hogyan választom ki a számomra legjobb terméket.

Utálom őket.

2009. okt. 22. 18:46
 10/30 anonim ***** válasza:
87%

Ez a feladatuk, bár igaz, van jópár eléggé pofátlan is, és nagyon zavaró tud lenni ahogy koslat az ember után, pláne ha vannak még vagy 8an a boltban de pont téged szúr ki...

Egyébként a körömlakkot nem szabadott volna felbontanod, mert tudtommal úgy van, hogyha valamire nincs ráírva, hogy teszter, akkor ha kibontod, köteles vagy megvenni...

És pl én sem örülnék neki, ha olyan szempillaspirált vagy akármi mást vennék, amit már valaki előttem kinyitott...

2009. okt. 22. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!