Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek? Lent íróm.!

Mit tegyek? Lent íróm.!

Figyelt kérdés
Az arcom eddig szép volt. Nem volt patim se semmi. Most egyre inkább van. Mit tegyek. Synergen mosakodókrémet használok és mióta megvettünk azóta jobban kijönnek a miteszerek is. Segítség. És van még valami. Az egyik szemem alatt van egy lilás-pirosas csík kiskoromba ütöttem be és nem javult meg azóta. Az alapozó se tünteti el mert elég halvány bőröm van és így halvány alapozó kell.:( Korrektort még nem próbáltam. De ha sötétebb alapozót veszek az mondjuk eltűnteti de az nem megy a bőrömhöz és nagyon létszik úgy. Mit tegyek??
2013. júl. 25. 16:08
 1/4 anonim válasza:
A patijaid majd elmúlnak rakhatsz rá fogkrémet hogy ha piros de a miteszerre nem jó. arra nem tudok javasolni semmit talán levendula szappant. én a te hellyedben nem csinálnék semmit azzal a csíkkal de ha nyagyon zavar akk talán kérdezd meg egy orvostól h lehet e kezdeni vele vmt.
2013. júl. 25. 16:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Várom a további válaszokat :)
2013. júl. 25. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha mindenkeppen el akarod tuntetni a csikot, hasznalj primert, korrektort es alapozot is. A miteszerekre hasznalj ilyen porustisztitos tapast. A pattanasra lehet jo lenne ha ennel elsztot, illatve vannak pattanasleszaritok, drogerias, gyogyszertaros kremek. Ha tehetem ajanlanek egy oldalt, ahol termekeket talalhatsz: kremmania.hu
2013. júl. 26. 08:51
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. júl. 26. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!