Tetoválást szeretnék és kíváncsi vagyok hogy körülbelül mennyibe kerülne? . Lent írom .
Figyelt kérdés
Olyan 2 cm körüli kis madárkákat szeretnék a bokám fölé, 2 db-ot. Nagyon kis egyszerű nem bíbelődős , teljesen kitöltött minta , csak a formája 2 kis pici madár.2012. aug. 17. 18:05
1/9 anonim válasza:
négy éve egy ekkora tetkó nekem 5000 ft-ba került, én olyan 7 ezerrel számolnék, biztos mentek fel az árak
2/9 anonim válasza:
szerintem 5000 től olyan 10 000-ig lehet körülbelül
4/9 A kérdező kommentje:
Egy olyan kis pici tetoválásért elkérnek ennyit? Az nem semmi.
2012. aug. 17. 18:21
5/9 anonim válasza:
5ezer körül
de a hivatalos oldalakon van árlista
egyébként ha azt nézed az 5 ezer az nem sok érte
valamiből fent kell tartani a szalont, bérleti díj, kiadások, tűk, festék
egy órát simán elvacakol vele vagy többet
nem olyan drága az, és egy jó tetováló tudásához számolhatnál 2-3 ezer ft-os órabért, de megnyugtatlak, hogy olcsóbban dolgoznak
6/9 anonim válasza:
Én most csináltattam egy szöveget 6 ezerért a csuklómra, ez sem túl nagy... és 6 ezer szóval és olyan olyan 5 körül saccolnám.
7/9 anonim válasza:
5 rugó körül, de ez tucat, semmitmondó
8/9 anonim válasza:
Erre centinként számolnak olyan 1400 körül van centije.
Utolsó, ki a halál fszát érdekel, hogy szerinted tucat? Honnan tudod, neki mit jelent? Ennyi erővel egyáltalán ne tetováltasson senki, mert már másnak is van és tucat az egész.
9/9 anonim válasza:
aki beirkálja a kérdésekhez hogy tucat, az egy fogyatékos kretén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!