Egy 9-10éves minek lakkozná a körmét...? :)
Szerintem jó :) Én is minden féle ilyet csinálok amgamnak,mert nagyon tettszenek :)
Persze, feltűnési viszketegségem van és az utcán mindenki arcába nyújtom a körmömet :D Úriisten.. ilyen embereket -.-'
Szerintem nem a köröm mintája alapján lesz valaki feltűnési viszketegségben szenvedő! ;) Nem ismersz, nem alkoss rólam személyes véleményt!
Te kérted ki az emberek véleményét. Fogadd el, hogy nem mindig azt a választ kapod amit hallani szeretnél.
Azért egy ilyen köröm elég feltünő akár bkv-n akár suliban v melóban, de te nem vagy több 16 nál :)) Majd idővel kialakul az izlésed is :D
Kikértem a véleményt igen, de attól még honnan tudod, hogy feltűnési viszketegségben szenvedek?
21 éves vagyok és belinkeltem még a kommentek elején, hogy milyen körmöket szoktam viselni, ezt csupán azért csináltam mert érdekel minden körömmel, körömdíszítéssel kapcsolatos dolog és kikértem az emberek véleményét, hogy nekik hogy tetszik. Ezek felül nincs senkinek joga megítélni engem, pusztán egy körömdíszítés alapján. Igenis van ízlésem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!