A műköröm éles?
Figyelt kérdés
Soha nem volt még műkörmöt viselő barátnőm, de a jelenlegi most találta ki, hogy műkörmöt csináltat. Alapvetően semmi bajom a műkörömmel, ha nem csicsás, giccses, viszont félek, hogy szex közben nagyon karmolni fog.2013. júl. 21. 09:04
1/2 anonim válasza:
Szex közben én is karmolom vele a barátom, Ő élvezi. Nem éles mert simára reszelik, viszont ha karmol az érezhető, bár nem vérzik meg semmi ilyesmi :) Csak akkor éles és karmol úgy hogy picit akár vérezzen, ha letörik belőle vagy megsérül, akkor vagy leragasztja azt az ujját vagy megreszeli a körmöt.
2/2 anonim válasza:
A természetes élesebb. Amúgy én is karmolászós vagyok és ha túlzásba viszem, akkor tuti kikötöz vagy kibilincsel, amivel persze nincs semmi baj.:) (Általában 2-3 cm-es kocka körmeim vannak.)
Vajon ha harapdálnék, szájpecket is kapnék???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!