Miben, hol tartjátok az ékszereiteket, bizsuitokat? Akár
képet is mellékelhettek róla.
Figyelt kérdés
Mostanában azt vettem észre, hogy egyre több fülbevalóm van és nem szeretném, hogy elkallódjanak. Láncokra, karkötőkre is várok tippeket. Ti hogyan oldjátok meg?
Előre is köszi
2009. okt. 19. 20:56
1/7 anonim válasza:
Először azt hittem betörő vagy, amiért ilyeneket kérdezel :D
2009. okt. 20. 10:53
2/7 anonim válasza:
Láncokat, karkötőket kis kosarakban tartom. A fülbevalóknak a fürdőszoba polcon kifeszítettem egy bőrdarabot és arra aggatom őket. Így nem keverednek össze, és simán letudom akasztani minden nap azt a színt ami megy a ruhámhoz.
2009. okt. 20. 11:05
3/7 A kérdező kommentje:
:):) Ígérem soha, senkihez nem fogok betörni :) De jót mosolyogtam a feltételezéseden.
Kedves Második, köszi szépen a tippet, én egy kartonlapra gondoltam, hogy arra szurkáljam fel őket, csak nem tudom, hogy hogy mutatatna.
Várok még ötleteket, képeket!
2009. okt. 20. 15:23
4/7 anonim válasza:
én kis bonbonos dobozokban tartom őket, mert 1 bonbon helyére befér 1 pár fülcsi és igy is 1 helyen van 1 pár, nem elkallódva egymástól. de láttam még 1 jó ötletet, talán youtubeon... hogy 1 kendőszerűséget akasztassz fel, mondjuk vállfára v vmi és abba beleszurkálhatod a fülcsiket és még szép kis kirakat is lesz belőle :D
2009. okt. 20. 16:42
5/7 A kérdező kommentje:
Hm...ez a bon-bonos dobozkás ötlet se rossz :) csak akkor meg kellene ennem egy dobozka bonbont :) (és sajna fogyózom :() Mindenesetre köszi :)
De valamit majd kitalálok, most még nekem kis dobozkákban vannak, megy néhány egy kis bábura felakasztva, van ami a gyári papír akasztóján...de így nem a legegyszerűbb :) és sokszor el is felejtem, hogy olyanom is van, ezért jobb lenne valami átláthatóbb rendszer :)
2009. okt. 20. 17:17
6/7 anonim válasza:
én egy kartonlapot kidíszítettem, és rajzszöggel lyukakat fúrtam rá, felakasztottam ,és abba beledugdostam a fülbiket. A karkötőre és nyakláncra engem is érdekelne ötlet, mert most 1 dobozban vannak, de folyton összegubancolódnak :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!