Szerintetek milyen ha egy lánynak 4 fülbevalója van összesen?
Figyelt kérdés
balba 3 jobba 1 . tudom ,hogy sok mindenkinek van . de sokaknak tetszik , valaki szerint meg undorító. szerintetek ?2013. júl. 15. 18:22
2/11 anonim válasza:
engem az se érdekel ha nincs neki, ha jól néz ki... ha meg csúnya, akkor úgyis lesza...
3/11 A kérdező kommentje:
nekem van és imádom :D állandóóan nézegetem . de csak a fülbevalókat benne xD
2013. júl. 15. 18:32
4/11 anonim válasza:
Én nem vagyok érte oda. Nem tudom, nekem olyan "minek az?" dolog... Undorítónak nem mondanám, de nem lesz tőle az ember se több, se kevesebb.
5/11 anonim válasza:
Nekem az egyikben 3, a másikban 2 van és eddig mindenki csak dicsérte. :) Én is nagyon szeretem magamon, folyton birizgálom őket. :D
13/L
6/11 anonim válasza:
kérdező, küldjél képet magadról, megnézzük hogy áll
7/11 anonim válasza:
Izlesek es pofonok...!:)
De szerintem nem hataroz! Ha valaki szep meg szereny akkor az akar 4 vagy akar 1 fulbevaloval is ugyan olyan!:)
Ez az en velemenyem! De lehet, hogy mas nem igy gondolja!:)
8/11 anonim válasza:
Nekem is sokáig így volt, aztán a balba csináltattam még egyet, meg a jobba is szeretnék:)
Én nagyon szeretem magamon, de igazuk van a többieknek, hogy ez azért nem sokat befolyásol valakin. Mármint sokan észre se veszik, én is csak azért veszem észre máson, mert nekem is van, és így jobban figyelem:)
Mondjuk nekem csak kis diszkrét kövek vannak benne, így tetszik.
9/11 A kérdező kommentje:
tudom, hogy amúgy nem változtat semmit , nekem ne mondjátok én tudom jól :D amúgy én az első lyukakba (balba első jobba az egytlen ) hordok mindent össze vissza, a balba a másodikba egy köves van , a harmadikba meg egy ezüst színű bogyó. de azért úgy válogatom össze h illjenek egymáshoz.
2013. júl. 15. 19:47
10/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem vagány. Én is csináltattam még a gimi alatt, az egyik fülemen 5 lyuk van, a másikon 3. Nem bántam meg. Ha olyan alkalom van, nagyon-nagyon pici fehér strasszos fülbevalót tudok beletenni, ha bevadulok akkor meg karikákat. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!