Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyenek a körmeim? Vélemények...

Milyenek a körmeim? Vélemények jöhetnek (2 kép lent)

Figyelt kérdés

Nektek tetszenek? 10-es skálán hányas? Illetve szerintetek mű köröm vagy saját? Köszi a véleményeket!:) :

1. [link]

2. [link]

2013. júl. 14. 12:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Nekem sem tetszik, túl gagyi olcsó hatása van, néha a kevesebb több. Mosd le a lakkot vágd le a körmöd és fesd ki egyszínűre.
2013. júl. 14. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Borzalmas ez a díszítés. [link]

Ezek közt szinte az összes szép és minőségi, a tiéddel ellentétben. Gondolom mandula forma a célod. Lehetne szimmetrikusabb.

2013. júl. 14. 20:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Megint te? A múltkor is megmondtuk arra a lila borzadályra, hogy csúnya. Ezek is csúnyák.
2013. júl. 14. 20:32
 14/18 anonim ***** válasza:
saját köröm, saját manikűr. Nekem nem tetszik, bocsi. :( Túl sok rajta a dísz, meg eleve nem szeretem a hegyes körmöket. De egyébként ügyesen festesz, csak így tovább.
2013. júl. 16. 13:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem azért nem tetszik, mert túl sok, meg túl nagy, viszont ha így nézzük a legtöbb műköröm is ilyen, szóval ezt nem mondanám hátránynak. Ahány ember, annyi ízlés.

Ez saját köröm, és ahogy írták home made. A minták kicsit reszketősek, de ahhoz képest meglepően jó, hogy te csináltad.

10/3 körüli nálam

2013. júl. 18. 17:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja, az lemaradt, hogy láttam már olyan munkát is, amit tanuló körmös csinált vizsgára, meg az utána lévő munkáit is láttam. És ez százszor jobb annál.
2013. júl. 18. 17:22
 17/18 Joy Turner ***** válasza:
Rémes.
2013. júl. 18. 20:15
 18/18 anonim ***** válasza:
szerintem saját köröm . a fekete minta nem valami jó,és az is jobb lenne ha piros helyett fehér lenne rajta.
2013. júl. 18. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!