Fogszabályzó, mint kiegészítő? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tökéletes a fogsorom,mert már volt szabályozva.Fél éve már az éjszakai fogszabot sem kell hordanom.Nekem tök jól? állt a fogszab,arra gondoltam,hogy újra feeelratom,de csak kiegészitőnek?Ilyet lehet?2013. júl. 10. 08:52
1/4 anonim 

válasza:

Szia, hát nem tudom de barátnőmnek felrakták pedig neki is tökéletes a fogsora, meg sokan csak a divat miatt rakatják fel (pedig nincs szükség rá.) Tudom ezzel nem a kérdésre válaszolok de ha nem muszáj akkor ne rakasd fel újra, mert elég kínszenvedés ezt te is megtapasztaltad én pl. nem ehetek ragadós dolgokat, mogyorót, magvakat, rágózni sem lehet, 3 féle fog kefe mert ha nem mosod rendesen elkezdenek alatta romlani a fogaid... Fehérebb, szebb fogakat lehet varázsolni ha nincs fogszabályzó. :)
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem nem éri meg. Én most már alig várom, hogy levegyék, mág pár hónap. Nem ehetsz vele sok mindent, nagyon alaposan kell mosnod a fogad, akármit eszel, belemegy. Ráadásul nekem nemrég leesett az egyik kis cucc, és a két másik között mozog a dróton, hihetetlen idegesítő, alig várom, hogy eljussak a fogorvoshoz.
Pluszban az egyik legdrágább kiegészítőd lenne. Biztosan lehet, nem is beszéllek le róla, de komolyan annyira szeretted, amíg fent volt, hogy megint feltetetnéd?
3/4 A kérdező kommentje:
Igen,én az első pillanattól imádtam.Mikor Anya közölte,hogy most elmegyünk a fogászatra a fogszabályzós orvoshoz,mert nekem igenis fogszabályzóm lesz,mert ez a fogsor nem állapot,akkor én ugráltam és tapsoltam örömömben.Soha nem is szégyeltem.A 8.os tablóképemen is vigyorgok,fogszab kivillan,de nem hinném,hogy az ciki lenne.Soha nem volt problémám az evéssel sem.Imádtam,imádom a fogszabályzót.
2013. júl. 11. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!