Csajszik! Szoktatok kendőt hordani (nem sál), nyáron, ősszel? Hogyan szoktátok viselni? Mihez szoktátok felvenni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 18:41
1/3 anonim válasza:
Igen,egy egyszerűbb,alapdarabokból álló szettet jól feldob:)
2/3 anonim válasza:
Igen, nagyon szeretem a kendőket! Elsősorban hűvösebb napokon szeretem hordani. Az egyik kedvenc kendős szettem egy enyhén koptatott csőfarmerből, egy sima, világosszürke, mellrésznél picit húzott pólóból és virágos kendőből áll. A nadrág-póló összeállítás önmagában egyszerű, kicsit talán slampos, de egy csinos magassarkúval vagy topánkával, szandállal és a virágos kendővel új dimenzióba kerül a szett. Sokkal nőiesebb lesz, ugyanakkor megmarad az egyszerűsége.
3/3 A kérdező kommentje:
Hogyan szoktátok megkötni,hol viselitek.Képen is bemutathatjátok,ha van kedvetek!
Milyen típusú kendőt szerettek viselni?Hol szerzitek be?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. júl. 2. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!