Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezt miért csinálják? Ma...

Ezt miért csinálják? Ma voltam a DM-ben, szemceruzát akartam venni. A ceruzák 99 %-a használt volt. És nem picit, hanem fele vagy még több hiányzott a hegyének, vagy ki volt törve.

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos én is sokszor tapasztaltam ilyesmit és mindig csodálkozom, hogy milyen barbárok tudnak lenni a nők. Még akkor is belemásznak a termékekbe, amikor van belőle teszter, mondjuk meg kell hagyni, hogy a teszter állapota elég undorító szokott lenni. Én nem tudom milyen kultúrlények bírják pl. pépesre passzírozni a rúzsokat, nem igazán gondolnak bele, hogy más meg is venné. Én legtöbbször igyekszem hátulról venni a termékeket ha lehetséges vagy megnézem, hogy nincs-e leamortizálva, amihez ugye én is kinyitom (majd meg is veszem) és érdekes módon már többször rám szólt a biztiőr, csak azt nem veszi észre, aki komplett sminket pakol fel magára a drogériában és közben tönkreteszi a termékeket. Hát ez van sajnos.
2013. júl. 8. 23:28
 2/5 dolli. ***** válasza:
Ilyet még sosem tapasztaltam. Viszont én is mindig hátulról veszem ki az adott terméket és megnézem, ép-e a csomagolása.
2013. júl. 9. 00:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1) van, amikor a neonfény miatt megy tönkre

2) a hülyébb nők többsége sznoboskodik, hogy fujj, de undi a teszter meg ő nem használ olyat, amit más már kipróbált (vannak durván baktériumfób nők... nem annyitól fognak bőrbetegséget kapni, hogy vki más által már tesztelt holmit tesztelnek a kézfejükön, és kben is lehet kapni kézfertőtlenítőt), és inkább egy még használatlant használ teszteléshez, de aztán persze nem azt veszi meg, ha esetleg megtetszik neki, hanem az újat, mert használt neki nem kell, még akkor sem, ha ő használta.

3) ja, van a még rosszabb eset, amikor a paraszt hülye libák ott kenik fel maguknak tesztelés címszóval az esti buliba a sminket. És nekik csak az a lényeg, hogy tuti legyen a smink, ezért nyilván a barma a még hegyeset fogja használni szemceruzából :S.

2013. júl. 9. 02:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért csinálják, de nagyon idegesítő. Valószínűleg azért, amit előttem is leírtak, + még sok cuccból nincs kint teszter, gondolom azért is túrnak bele a többibe. Én sem szeretem az elsőt megvenni, hacsak nincs lefóliázva. De sajnos ilyeneket, mint pl. a szempillaspirál, szájfény, nem lehet tudni, hogy kinyitották-e.
2013. júl. 9. 09:58
 5/5 anonim válasza:
a legjobb ha az internetről rendel valaki, csak olyankor az árnyalatokkal lehet baj, de ez spiráloknál és szemceruzáknál szerintem nem gond. én egyébként legtöbbször a Bea illatszerben szoktam sminket venni, mert ami itt van a közelben, ott nincs biztonsági kamera ezért az eladók követik a vásárlót, és így rá is szólnak ha kipróbálja.
2013. aug. 18. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!