Nagyon fáj ha átlövik a fülemet?
Először is, azt tisztázzuk, hogy cimpa vagy helix (a fül felső porca) vagy esetleg valami más.
Cimpába lehet lőni és szúrni is, a többibe csak szúrni tanácsos.
A cimpába lövésről állíthatom, hogy nem fáj. Hallod a kattanást, érzed, hogy összecsapja a füled, utána ha nem gyullad be, vagy van vele valami, akkor csak a gyógyulási időszakban érzékeny.
Persze, hogy azonnal beleteszik az ékszert. Másképp összeforrna, vagy valami. Sőt, lövésnél magával a fülbevalóval lövi kazt hiszem. Szúrásnál pedig azonnal áthúzzák rajta.
eléggé kicsi a fájdalomküszöböm.
felülre szeretnék a fülcimpámba
A fülcimpád az csak a 'lógós' rész lent, ahova általában kerül a fülbevaló.
Szerintem te helixre pályázol. [link] Erre, ugye?
Nos, ez már a porcot szúrja át, így kicsit problémásabb is, mint a cimpa. Ezt nem lövik, hanem szúrják (tudtommal) de sokan szaladgálnak vele, szóval eléggé túlélhető, gondolom én. :) Én is tervezem valamikor, csak előbb túl kell tennem maga ma tűfóbiámon.
Esetleg olvass utána, legalább egy ilyen szalon honlapján, hogy milyen fajta pc-k léteznek, ha szeretnél, hogy tisztában legyél azzal, mit szeretnél, és ne a piercernek kelljen mutogatnod, ha odamész.
felülre ahol porc van:D
jajj neharagudjatok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!