Hogyan tágítsam a fülemet?
már van benne 3 fülbe való. szerintem még teszek bele még egyet de legközelebb mit tudnátok ajánlani hogy mivel tágítsam?
még egy kérdésem lenne :d a bal fülemet fogpiszkálóval elkezdtem és szerintem begyulladt. mihez kezdjek vele?:d
először is: ne ilyen szir-szarokat rakj a füledbe, mert akkor ez a vége: begyullad, nem tudod hol tartasz, nem lesz egyenletes.
ha otthon "technikával" akarod csinálni, spórolva a fültágítócsigán és társain, akkor a legjobb otthon eszköz erre az ecset vége. egyenletesen nagyobbodik, egyenletesen tudsz vele tágítani.
a fogpiszkálót vedd ki, kezeld le a füled és várj amíg rendbe jön.
a fogpiszkálót amúgy kezeletlenül raktad a füledbe?
de jobb lenne, ha vennél fültágító csigát, gyors és hatékony vele a tágítás.
kezeletlen fát SOHA ne rakj a füledbe, mert akkor ez lesz a vége...
ezért írtam, hogy akkor vegyél fültágító csigát, vagy tüskét, mert abból is több méret van, gyorsabban lehet velük haladni és egyenletesen lehet tágítani.
én anno más-más méretű piercingeket raktam a fülemben, mert van mindenféle piercingem: 1,2 1,6 2 mm és ezekkel egyszerű volt utána meg jött a tágítócsiga, meg a kisebb-nagyobb tágítók.
mekkorára akarod tágítani a füledet?
nem tudom hány éves vagy, mondjuk annyira nem is lényeg, de hidd el nekem: 3-4 milliért nem érdemes "szenvedni".
de ekkora mérethez elég egy darab 4es csigát venned és meg vagy vele egy hét alatt...
nekem 30 as fülem van eddig 15 ezret költöttem tágítókra meg szurásra és igy is nagyon olcsonak mondhato
ne spórolj a saját füleden mert nekedlesz rossz ha télelg egy életre tervezed ne spróolj vegyélorvosi fémát fát emgsoha max ha lakkozvavan emrtbeszivja a gennyt a füledböl és beleragad aztán téphetedki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!