Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek tetszik a hoszu hegyes...

Nektek tetszik a hoszu hegyes mukorom vagy ribisnek szamit?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan van :D és általában megdicsérik, a pasik is:)
2013. júl. 6. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Undorítóan néz ki, ahogy hallottam zavaró a viselőjének is, szóval nem értem. A pasik meg a természetes csajokat szeretik. Mármint a normális pasik...
2013. júl. 6. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Imádom, most épp nekem is hegyes műkörmöm van :)

Szerintem nagyon jól néz ki, pár napja kértem ki fiúk véleményét, nekik is bejön.

Szerintem egyáltalán nem zavaró. Nekem mikor először volt hegyes körmöm, akkor kicsit hozzá kellett szoknom, de nem volt furább, rosszabb mint mikor először volt műkörmöm (kocka).

2013. júl. 7. 00:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ribisnek számít...hülyeség egy köröm miatt leszólni a viselőjét, de szerintem gusztustalan...
2013. júl. 8. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
a férfiak a ribik külsejét is megdicsérik, más kérdés, hogy nem járnának velük hosszú távon.
2013. júl. 13. 11:32
 6/6 anonim válasza:
Szerintem szarul néz ki, nálam a sima körömfestés ami még belefér. Nem azt mondom jól tud a hegyes műkörömmel csiklandozni de csak ezért ne rakj fel. 21/f
2013. júl. 14. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!