Szerintetek milyen ez a szem? Lent.
Figyelt kérdés
Szerintem túl nagy szemeim vannak, mikor kisebb voltam csúfoltak is miatta.Ha nem festem, olyanok mint a békáé, tényleg nagyon csúfak xD így elég tűrhetők?19L
2013. júl. 2. 18:43
1/12 anonim 

válasza:

Átlagos szerintem. Én nem veszek rajta észre semmi különöset.
2/12 anonim 

válasza:

Szerintem egyáltalán nem nagyok.
3/12 A kérdező kommentje:
Itt talán jobban látszik.De akárkinek a szeméhez hasonlítom, mindenkiénél nagyobb jóval,szemmel láthatóan.Még nem találkoztam ekkora szemű személlyel és ezért zavar :))
2013. júl. 2. 19:00
4/12 anonim 

válasza:

Gondolom arra vársz h vki leírja:
Ó de gyönyörű szemek, tiszta Mila Kunis vagy, szúrnálak, nyalnálak, istennő vagy! Szívesen megismerélek!
Have a nice day!;)
5/12 anonim 

válasza:

Szép szemed van, a smink rádob egy lapáttal. Én láttam már tényleg gülüszemeket, a tiéd átlagos.
7/12 anonim 

válasza:

nem nagy,a második képen vicces a smink,nem lett túl szépen felkenve
8/12 anonim 

válasza:

Nem tetszik a sminked, a szemeid távol ülnek, egyáltalán nem nagyok és a tekinteted sem valami szimpatikus. Nem tudom miért
9/12 anonim 

válasza:

Szerintem átlagos szemed van, egyáltalán nem mondanám nagynak.
10/12 anonim válasza:
az egyik barátnőmnek is ilyen szemei vannak.. nekem nem tetszenek annyira =/// bocsi. kinek a pap kinek a papné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!