Hogy lehet ilyen szemsminket készíteni?
Figyelt kérdés
Mik kellenek egy ilyen szemsminkhez?
Tudom, nagyon egyszerűnek néz ki, mégsem tudom úgy kivitelezni, hogy ilyen szép legyen. Főleg azzal a "vonallal" vannak gondjaim az alsó pillasornál. Mindig túl sötét lesz, mintha egy hétig nem aludtam volna.
2013. jún. 10. 18:20
1/5 anonim válasza:
Én alul csak szempillaspirált látok.
2/5 anonim válasza:
Felül vékony tusvonal, max. pici szemhéjpúder és szempillaspirál:)
3/5 anonim válasza:
Nekem van ilyen hosszúkás ecsetem (csak kisebb): [link]
Ezzel szoktam nagyon vékony csíkot húzni teljesen a szempilla tövekre, sima fekete szemhéjpúderrel, de nekem is mindig vastagabb lesz, azt pedig fülpiszkálóval szoktam vékonyabbra törölni... gyakorlás kérdése.
Az a durva, hogy akkor a legjobb, amikor este lemosom a sminkem, de nem érek oda a tövekhez teljesen a vattapamaccsal. :D Olyankor mindig szép vékony csík van ott..de olyankor már mindegy :D
Remélem sikerül :) Sok sikert hozzá!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, majd gyakorolok! :D
2013. jún. 10. 22:06
5/5 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 3assal. Javaslom hogy mindig legyen nálad fülpiszkáló, én sokszor, ha elmegyek otthonról és erősebb sminket kell készítenem, vagy csak kijavítanom egy hibát fültisztítóval oldom meg, mert felvinni és elsatírozni is könnyű vele. (De azért csak óvatosan!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!