Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha úgy teszek magamra alapozót...

Ha úgy teszek magamra alapozót, h azt más nem tudja megmondani, tehát nem feltűnő, de nagyon szép lesz tőle az arcom, az nagyon gáz?

Figyelt kérdés

arra lennék kíváncsi, h lányok/fiuk Ti ezt mennyire látjátok gáznak?

a b u z i zós válaszoktól kérlek kíméljetek! előre is köszi!:) 18/f

2013. júl. 1. 23:46
 1/8 anonim válasza:
47%
hát egy kicsit :D de végülis annyira nem, mivel a filmekben is raknak magukra... 13/L
2013. júl. 1. 23:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem látszik akkor használhatsz. De a BB krém sokkal jobb. Keress rá nyugodtan. Ez egy színezett hidratáló, ami igaz nem fed olyan jól mint egy alapozó, de egyenletesebb lesz tőle a bőr, valamint, az apró bőrhibákat, elfedi és így nem kelt maszkos hatást.

Vagy lehet elég a korrektor is.

De ami fontos, hogy a nyári nagy melegben mikor izzatsz, vigyázz hogy ne vakolat legyen rajtad mert lefolyik. :D És az még egy lánynál is nagyon gáz , nem , hogy egy fúnál.

De a legjobb a BB krém! Tényleg olvass utána , ha eddig nem hallottál volna róla.

15/L

2013. júl. 2. 00:03
 3/8 A kérdező kommentje:
köszii!:D még tényleg nem hallottam róla, de nagyon jonak tűnik... igazából nekem nem is azal van baj, h pattanásos vagy miteszeres lennék, mert tényleg nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert semmi bőrhibám nincs, de a szemem alatt egy kicsit mindig piros, hiába vagyok barna... és ezt a rész szoktam alapozóval lekenni:D
2013. júl. 2. 00:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor oda inkább folyékony korrektort használj, külön szem alá valót.
2013. júl. 2. 01:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
gáz. Olyan nincs, hogy egy alapozó nem látszik. Színezett hidratálót használj inkább vagy korrektort.
2013. júl. 2. 07:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz. Én sem használok alapozót, pedig apróbb hibák nekem is vannak a bőrömön. Szem alatti területre pedig bőven elég egy jó folyékony korrektor is. Arra ügyelj, hogy egy árnyalattal legyen világosabb a bőröd színénél. :)
2013. júl. 2. 11:41
 7/8 A kérdező kommentje:
köszii az eddigi válaszokat!:) de miért legyen világosabb?? akkor nem látszik jobban?
2013. júl. 2. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

fiú vagy ne alapozózd magad,nem vagy b*zi gondolom..

láttam már fiún alapozót undorítóan nézett ki...

2013. júl. 3. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!