"Muszáj" kihúzni az alsó vízvonalat egy szép sminkhez?
Minden hangsúlyosabb sminkhez, amit látok, ki van húzva a vízvonal is. Én viszont alapból irtózok tőle, hogy oda nyúlkáljak, párszor barátnőm megcsinálta, 5 perc múlva mintha soha nem érte volna festék, el is tűnt, szóval fölösleges is.
Hülyén néz ki, ha pl. az alsó pillák töve ki van húzva, de belül a vízvonal nincs? Vagy egyáltalán akkor alulra ne rakjak semmit? Akkor hogy emeljem ki a szemem?
Én nem szoktam alulra rakni, ha mégis, akkor lent úgy húzom ki, hogy csak a szemem feléig.
Nem szükséges. Eléggé bekeretezi a szemet, de nem lesz tőle feltétlenül szebb a smink. És lehet van akinek a szeméhez nem passzol, mert keskenyíti.
Én is nagyon ritkán használok szemceruzát a vízvonalra. Egyrészt bármilyen jó minőségű, tartós szemceruzát veszek, nekem sem marad a helyén sokáig. Pedig volt már rimmel, maybelline szemceruzám is, most éppen essence long lasting van, de egyszerűen ez sem marad ott. :D
Egyébként én az alsó pillasor tövébe általában szemhéjpúdert viszek fel egy lapos ecsettel. Ez egyrészt természetesebb, mint a szemceruza, ráadásul ugyanolyan színű, mint a szemhéjamon használt színek. Valamint észrevettem azt is, hogyha nem húzok ki a vízvonalat feketével, csak a szempillatőbe teszek szemhéjpúdert és elsatírozom egy kicsit, sokkal szebb lesz a végeredmény, ugyanis nyitottabb lesz a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!