Mi a véleményetek az elfkozmetika.hu-ról? Nagyon fontos!

Az ELF termékek olcsó, kis mennyiségű, szinte teszter kiszerelésű kínai cuccok. Én idáig 2 terméket vettem külföldön, ebből 1 be volt száradva, a másiknak meg két nap után tönkrement a tekerője. Szétesett. Ennél hulladékabb márkával már rég találkoztam.
Egy barátnőm rendelt innen, de azt mondta soha többet, mert valami híg löttyöt kapott, amikor krémes tubusos arcpirosítót rendelt. Ráadásul később jött a csomag, vagy elkeveredett, valami ilyesmi. Ja és hab a tortán, hogy többet kellett átvételkor fizetnie, mint amennyit mondtak neki előre. Szóval én nem rendelnék onnan. Simán ebayról is lehet ilyen sz/rokat.

Sem a márka nem jó sem az, aki árulja. Egy nagy kupac lótrágya az ELF, fogalmam sincs miért ekkora a hype körülötte (?) Szerintem beépített emberek sztárolják ezt a szhar t. De az csak egy dolog, hogy 100 forintos kínai cuccok, a gond az, hogy ez a szlovák cég aki ide szállít egy undorvány! Nem szeretem az olyan egyszemélyes webáruházakat, ahol úgy beszélnek az emberrel, mintha én tennék nekik szívességet.
Alig csomagolták be, totál összetört és még nekik állt feljebb! A jogaimat persze nem tudtam érvényesíteni, mert nem magyar cég. Én nem vásárolok többet tőlük az biztos.

Lehet már tárgytalan, de attól még leírom a véleményem. Az ELF a kínai termékek között is az egyik legalja. Ami viszont kivágta nálam a biztosítékot az az, hogy a szlovák, aki itt árulja Magyarországon úgy hirdeti, hogy AMERIKAI termékek! Na ez már súrolja a fogyasztók félrevezetését!
Pofátlanság, hogy hazudik az, aki ráadásul nem is magyar. Az ELF termékek kínai cuccok, max. ő hozz Amerikából, de külföldön 100 forintosokba lehet ezeket kapni. Persze vannak biztos benne olyan, ami elmegy, de az, hogy erre a forgalmazó határozottan kijelenti, hogy professzionálisak, egyenesen undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!