Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudok venni crucianit olcson?

Hol tudok venni crucianit olcson?

Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy mit?
2013. jún. 27. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Crucianit a Westendben tudsz venni azt hiszem az Azték ékszeresnél, de ez Cruciani! Szóval ha gagyit akarsz, ami olcsó, az már nem Cruciani, és nem tudom olyat hol lehet venni!
2013. jún. 27. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, most jutott eszembe, hogy még az Aréna plázában a Le Flash-ben is van Cruciani, elég jó a választék! :)
2013. jún. 27. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez egy horgolt karkötő, nagymamám is simán megcsinálja. Eredetit 2500-5000Ft körül kapsz, utánzatot meg itt is kapsz töredék áron: 990-ért akár 6 db-ot is.

[link]

2013. jún. 27. 22:36
 5/6 A kérdező kommentje:
és hogy tudok ott rendelni? mert regisztráltam és rámentem, hogy 'kosárba' de nem történt semmi..
2013. jún. 28. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szegeden a nagyáruházban 190 ft/darab
2013. aug. 6. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!