17 éves finak érdemes kozmetikusnak vagy sminkesnek tanulnia?
Figyelt kérdés
engem érdekel NAGYON!2013. jún. 26. 19:12
11/14 LR válasza:
Ha láttad már a Ne szórakozz Zohannal című filmet, akkor ugyanazt meg lehet játszani csak nem fodrászként hanem kozmetikusként :D Amúgy meg egy kicsit tényleg langyi-bandisnak hangzik...férfi kozmetikus/ sminkes.
Te láttál már full hetero kinézetű smineks vagy kozmetikus férfit ?
12/14 anonim válasza:
Ha megnézed, a profi sminkesek között azért van pár férfi, szóval szerintem azzal egyáltalán nem lennél b*zis vagy ilyesmi. Nekem a fodrászom fiú, nagyon jól dolgozik és megjegyzem nem a fiúkhoz vonzódik... :) Kozmetikusnak nekem olyan fura lenne egy férfi, szerintem inkább sminkesnek menj.
13/14 Rebelle válasza:
1. A férfi sminkesek sokkal jobbak , mint a noi simnkesek.
2. Te akarod csinálni ezt a szakmát , nem más.
3.A nok nem mennének el fazonra , de a férfiak lehet.(mivel ha a noi kozmetikusoknak kell fogdosni más nönek ott lent ,akkor férfinak is u.o. -lenne.
4.Lehet sok meleg járna hozzád ,de hidd el sokkal többet hagynak ott és adnak magukra mint a legtöbb 20-35 éves no , akinek azt várod mikor csurog ki a genny a fejébol.
14/14 Rebelle válasza:
És a fodrász szakma is noi szakma volt , most pedig a legjobb fodrászok férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!