17 éves finak érdemes kozmetikusnak vagy sminkesnek tanulnia?
Figyelt kérdés
engem érdekel NAGYON!2013. jún. 26. 19:12
2/14 A kérdező kommentje:
Osztálytársaim tejesen kicikiznek érte!
2013. jún. 26. 19:14
3/14 anonim válasza:
Csinálhatod, de minimálbérnél többre ne számíts, és mellette meg buzulsz a munkádból kifolyólag.
21/F
4/14 anonim válasza:
hát én nőként kétlem,hogy férfi kozmetikushoz mennék... :D
Vagy akár gyantázásra...
5/14 anonim válasza:
Miért ne? Ma már mindent lehet. Én mondjuk egy férfihez biztos nem mennék be intim gyantára, meg szerintem sokan mások sem, úgyhogy jövedelmezőség szempontjából szerintem érdemesebb lenne sminkesnek tanulnod.
6/14 anonim válasza:
Nem egy maszkulin szakma, nem hiszem, hogy férfinak komoly esélye lenne elhelyezkedni benne.
7/14 anonim válasza:
Basszus! Nem az osztálytársaidért kell csinálni valamit, hanem magadért! Ha ezt akarod, akkor ezt csináld, és xard le mit mondanak. Nyilván kezdetben nem lesz egyszerű, de hidd el, más sem az.
8/14 anonim válasza:
Ha ezt szeretnéd akkor csináld! Ha elszánt vagy, akkor bármi összejöhet ;)
9/14 anonim válasza:
Vagy ne foglalkozz a véleményükkel, vagy ne mond előttük. Én fogászati asszisztensek tanultam, az is csajos szakma. 30 an voltunk az osztályban, 3 an fiuk, qurva jó volt :) Gyakorlaton egy dokinő azt mondta, hogy sokkal szívesebben dolgozna együtt egy férfi asszisztenssel, mint nővel. Szóval szerintem egyáltalán nem ciki.
10/14 A kérdező kommentje:
Miért bu.zulnék el?
2013. jún. 26. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!