Barnítókrémet szeretnék venni, mondana valaki valami super jót?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 13:31
2/8 A kérdező kommentje:
mindegyiktől?
2013. jún. 26. 14:05
5/8 anonim válasza:
Dowe summert én is ajánlom. Nem olyan erős, de nem leszel foltos, szép színt ad és testápoló is egyben :)
6/8 anonim válasza:
mire jó, hogy mindenki úgy akar kinézni, mint a "C kategóriás állampolgárok" ?
7/8 A kérdező kommentje:
senki nem akar úgy kinézni,de nyár van és mindenki szeretne kicsit barna lenni,de mivel gyerek mellett nincs igazán időm napozni és szoliba is ritkán jutok el így egy nő gondolkodik,hogy vajon mit is tehetne.Ebben én nem látok semmi rosszat,hogy valaki a szeretne szépet látni a tükörben.
2013. júl. 1. 15:36
8/8 anonim válasza:
6-os! Igen, nyilván az a célom, hogy úgy nézzek ki, mint egy c*gány... Pfff... Nekem pl. napallergiám van, ezért nem napozhatok, de sokkal jobban szeretem, ha van egy kis színem, és a bőrhibáim sem olyan feltűnőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!