Mitől lehet megtudni hogy bizsu-e vagy sem?
"Egy ismerősöm azt mondta..."
és bármit mond elhiszed?
Gondolkodni luxus?
Mégis mi köze lehetne ahhoz, hogy beforrt annak, hogy bizsu-e vagy sem?
Egyébként meg elviszed egy ötvöshöz (ékszerész) és megvizsgáltatod!
"Egy piercinges azt mondta"
Tanulj meg olvasni....
A tényeken nem változtat. :D
A seb nem forr össze hamarabb attól, hogy bizsut tettek bele.
Egy piercinges nem orvos....
2. köszönöm a kifejezést ! :D
Akkor mégis mitől forrt be 2 perc alatt? Ha Te ennyire "túl okos" vagy, okosabb mint egy piercinges akkor mond el kérlek ! :) JA és otthoni technikára gondoltam, azalatt hogy miért tudom meg hogy bizsu-e vagy sem ...
Ha 2 perc alatt beforrt, akkor biztos a Krypton-ról jöttél vagy rajtad kísérletezett génmanipulációval az amerikai hadsereg.
Minden testen fúrt apró (!) lyuknak az a tulajdonsága, hogy rövid időn belül regenerálódik, összeforr, függetlenül attól, hogy mi volt benne korábban.
Van, akinek gyorsabban, van, akinek lassabban.
A bizsu csak annyiban számít, hogy gyakrabban okoz allergiát, ami miatt bedagadhat, begyulladhat a lyuk.
Ha személyes tapasztalatot akarsz: nekem elég 1 napra kivenni az ARANY fülbevalómat, másnap már nehezen megy vissza, pedig nem mostanában lett kilyukasztva, hanem vagy 30 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!