Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan lehet megtudni egy...

Nyuszicsibe86 kérdése:

Honnan lehet megtudni egy ekszerrol hogy ezust e vagy nem? Van valami hazi proba h ezt meg lehessen tudni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában az ezüst ill. arany ékszereket meg szokták jelölni. Bár hallottam már jelölt ékszerekről, és mégsem voltak sem ezüstök, sem aranyak. Aranyra tudom, hogy a rózsavíz a jó, dehogy ezüstre, azt nem :S
2013. ápr. 17. 14:55
 2/3 -Niky- válasza:
nekem azt mondták, hogy a falon húzzam végig, dörzsöljem oda, és ha ilyen feketés csíkokat hagy akkor tuti ezüst.
2013. ápr. 19. 14:00
 3/3 A kérdező kommentje:
ha meg volna jelolve,nem kerdeznem h mi az.masreszt,a vashoz hasonlo ekszerek is huznak csikot,ezert vagyok tanacstalan.
2013. máj. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!