Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tehetném meg h ha...

Hogyan tehetném meg h ha kivasalom a fuflum akkor ha kimegyek az utcára vagy akárhova ne ugorjon össze 10 perc után?

Figyelt kérdés
mindig kivasalom próbáltam hajlakkot meg mindent és nekem nem vált be ha esetleg nektek van vmi ötletetek kérlek segítsetek!!
2009. okt. 13. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
a frufrura gondolsz?
2009. okt. 13. 20:04
 2/8 anonim válasza:
100%
Szerintem ez hajvasalótól függő, hogy milyen minőségű. Nekem Remington van és én nagyon meg vagyok vele elégedve. Mostanság már nem is kerül annyira sokba. Nekem már 2 éve meg van és semmi baja. Én ezt tudom neked ajánlani :)
2009. okt. 13. 20:40
 3/8 anonim válasza:
egy jó hajvasalóval vasalod a FRUFRU-d, vagy megpóbálod ien egyenesítős samponokkal meg spray.kel és társaival
2009. okt. 13. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem bellissima van,(vmi ionos kímélő), 180 fokon ha megvasalom a hajam, napokig úgy marad! Frufrura rásegítek egy szikrányi wax-szal (enyém rosmann-os,olcsó de jó), így nem ugrik szét a forma, és nem is merev, mint a lakktól!
2009. okt. 13. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:
A trükk, hogy alul (a frufru belső felét) is belakkozod. Ne spórolj vele, de ne túl közelről fújd, hogy ne tűnjön aztán zsírosnak.
2009. okt. 14. 15:16
 6/8 A kérdező kommentje:
nekem Hajas Lászlós hajvasalóm van nagyon szeretem a hajamon jó de a frufrumon nem az igazi és köszike a válaszokat nagyon rölök neki majd kipróbálom!:D
2009. okt. 14. 17:42
 7/8 anonim válasza:
Nekem is Hajas Lacis van és jol ki vasalja a fufrum. utánna belakozzom és kész. de ha nem fujok lakkot akkor is két napot kibir a fufru.
2009. okt. 14. 19:55
 8/8 A kérdező kommentje:
köcce:D nekem nemXD de majd próbálkozok még
2009. okt. 15. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!