Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A hennához még kell valami,...

A hennához még kell valami, hogy beleivódjon a bőrbe?

Figyelt kérdés
Állítólag nem. A tubuson azt írja, több, mint húsz percig legyen fent, a hölgy megtoldotta még azzal, hogy két óra tesz igazán jót neki. Nekem három órát volt fent, és semmi nem maradt meg.
2009. okt. 12. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Elméletileg nem kell hozzá semmi. Lehet, hogy a te bőrödön nem ugy szívodott fel.
2009. okt. 12. 21:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Az rendben van, de ez mitől lehet? Egyáltalán nem annyira világos, vagy baba, vagy akármilyen a bőröm, hogy ne maradjon meg rajta, és régebb volt már henna festésem, csak az nem ilyen volt, hanem egy sablon vagy matrica. De ugyanez az anyag.
2009. okt. 13. 07:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Most megint van egy kis időm, tettem fel (legközelebb 17:00 van órám), egy kisebb motívumot, az egyik ujjam hátára, hogy tutti ne nyomjam az asztallaphoz vagy ilyesmi. Vastagon tettem fel, mint valam iföldet, és nedestésnél kicsit rakok rá még festéket is. Így reálisabbnak tűnik, tegnap vékonyabban tettem fel elsőre, lehet az volt a baj.
2009. okt. 13. 12:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!