Szeretnék orromba piercinget LÖVETNI. Választhatok, hogy milyen nagyságú piercinget szeretnék, vagy először még nem lehet? Mennyibe kerül ilyen?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 13:28
21/22 A kérdező kommentje:
Fülemben is van PC porcban, azt is lövettem.
2 hónapig érzékeny volt amikor mozgattam a fülbevalót.
2 éve csináltattam, semmi gond nem volt vele
2013. jún. 23. 14:20
22/22 Frigg válasza:
Én is mindenhol azt olvastam, hogy SZÚRNI, nem LŐNI. Fülbevalónál még csak-csak, hagyján, bár ott is jobb a szúrás. Tapasztalatból mondom. Amikor nekem csinálták a nostrilomat, szúrták, kicsit kellemetlen volt az a pár másodperc, de megérte. Pár óra múlva már nem is éreztem. Viszont amikor a fülporcomat lövettem, hetekig szenvedtem. :/
Én USA-ban csináltattam az orrom(majdnem egy hete), karikával együtt volt $35, az kb 7000 valami, de otthon ugye ez olcsóbb.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!