Ha a piercinget kidobja a szervezet az fájdalommal jár?
fokozatos ez a folyamat. általában a bőr egyre jobban összehúzódik az ékszer felett, ezáltal az ékszer szára egyre jobban kitűnik a bőr alól. állandó gyulladással és pirossággal jár, szóval kellemetlen és látványnak sem szép.
én ezért voltam kénytelen kivenni a szemöldökpiercingemet egy éve.
felszíni piercingeknél nagyobb az előfordulása ennek a folyamatnak.
Sok felszíni piercingem van: nem azt mondom hogy őrült fájdalmat él át az ember, de nem kellemes. Mintha egy jó mérges pattanás lenne ott mindig. :) Érzésre kb. olyan.
A bőr egyre jobban összehúzódik és elvékonyodik. Ha már sok kint van az ékszer szárából, akkor könnyen beakad, húzódik, irritálja a ruha, kényelmetlen.
Ilyenkor kisebbre kell cserélni az ékszert.
Szerencsére nekem csak egyszer fordult elő surface esetében, de akkor is menthető volt ékszer cserével.
Microdermal lökődött már ki. Elvékonyodott a bőr, kitágult a lyuk a bemenetnél és egyszer csak kipottyant. Nem fájt,de csúnya nyoma maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!