Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek jól vagy inkább...

Szerintetek jól vagy inkább hülyén néz ki ha mindkét fül olyan közepes méretűre van tágítva és felemás tágító van benne?

Figyelt kérdés

Sajnos fel kell rá hívjam a figyelmet hogy TAKARODJON AKI FUJJOGNI AKAR! :3 köszi

(a közepes 24-est jelent)

2013. jún. 21. 17:18
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
tudom hogy a munkakeresésnél hátrány de már gimiben sem fogadják el a tanárok is oltanak miatta, beírást is kaptam érte a tesióra miatt, de teszek rá jó magasról, és ha tényleg úgy csinálja valaki ahogy az előbb leírtam nemhiszem hogy kiszedetik vele hogy "ugyanmá mutasd meg hogy az tényleg fülbevaló-e.."O.o
2013. júl. 5. 16:35
 22/22 anonim ***** válasza:
Igen, ez az iskola.. Mindegy, egyáltalán nem kötekedni akartam csak leírtam a véleményem.
2013. júl. 5. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!