Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek jól vagy inkább...

Szerintetek jól vagy inkább hülyén néz ki ha mindkét fül olyan közepes méretűre van tágítva és felemás tágító van benne?

Figyelt kérdés

Sajnos fel kell rá hívjam a figyelmet hogy TAKARODJON AKI FUJJOGNI AKAR! :3 köszi

(a közepes 24-est jelent)

2013. jún. 21. 17:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyén nézne ki. A tágító pont azért mutat jól, mert csak az egyik oldalon olyan.
2013. jún. 22. 10:00
 12/22 A kérdező kommentje:
ezt most nem értem :D
2013. jún. 22. 18:54
 13/22 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 8-as de nem értem a kérdésed :/

11-es szerintem arra gondol hogy csak az egyik fülben néz ki jól a tágító. Véleményem szerint az a legnagyobb hiba tágításnál. Vagy egyáltalán ne legyen vagy mindkettőben legyen. Szimmetria emberek..

2013. jún. 22. 19:42
 14/22 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 8/7...vagyis asszem rámgondoltál, mert én írtam a választ, hogy egyelőre nincs rá pénzem...én egy 30-40-est szeretnék majd csak, de mivel még tanulok, és anyámék tartanak el, nincs önálló keresetem, és bár ez még nem is lenne túl drága, ők biztos nem fizetik, én meg nem tudok honnan pénzt szedni...(egyelőre)

Meg ha lesz pénzem, akkor majd nyelvvizsgára fogok spórolni...és az azért fontosabb szerintem, mint egy ékszer...és nem engedhetek meg pár száz forint kiesést se majd, de a tágítócsigák/spirálok/tüskék is 1000-2000 között vannak, aztán még szeretnék bele normális ékszert is majd, ami azért kényelmes, ezenkívül a fertőtlenítésre figyelni, meg hogy az ékszer anyaga megfeleljen az én fülemnek is...(néhány anyagra elég hülyén reagál a bőröm)

2013. jún. 22. 22:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Figyelj én 14 éves vagyoik 30 asak a füleim és félévalatt tágítottam semmi bajuk és 15000ft ba került a szuratás meg a tágítók minden tágítóm orvosi fémvolt 20 astól szilikonok de iusmerekolyat akin ek 20 as és semmitnem költött rá eddig csak ismerősökkellenek vagy kreativitás és az utolsó párt megvenni.
2013. júl. 4. 22:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Jézusom hová tart a világ... Már a 14 éveseknek is 30-as fülük lesz/van.. Ne is haragudj utolsó válaszoló de ez már szánalmas. Ha ilyet látok csak arra tudok gondolni hogy egy kislány nagynak akar látszani. Kíváncsi lennék ha nem létezne a fülösszevarrás lehetősége hányan tágítanák visszafordíthatatlan méretűre..
2013. júl. 5. 08:52
 17/22 A kérdező kommentje:
én soha nem varratnám össze a fülemet mert nekem akkor is tetszik ha csak simán lyukas! és én meg 16/L vagyok. és ha a 14 éves csaj így érzi jól magát nemtudom mi a sz*rért kell fikázni?! én is ezt kérdezném , hova tart a világ ha az emberek egymás külseje miatt leszólják egymást??? A tágíító rohadt jól néz ki és olyat is tudok akinek 40esről szűkült vissza szinte teljesen és nem kellett semmilyen összevarrás. -.- "nagy az isten állatkertje, mindenki elfér", senkit nem kell leszólni!
2013. júl. 5. 13:36
 18/22 A kérdező kommentje:
és amúgy tényleg egy párszáz forintos ecsetkészlettel aminek levagdosod a végeit meg lehet oldani a tágítást 12 mm-ig kb. Utána meg egy ékszer kb 500 ft, én annyiért vettem tizeset még régen. És fém volt. Utána meg labellos kupakok meg mindenféle kupak jó volt bele. Ezt csak úgy mindenkinek aki azt mondja a tágítás drága. Pedig akit nem zavar hogy a kívánt méret eléréséig kupakokat rak a fülébe annak simán kijön 2000 ftból az egész. Csak hát a tágítót olyan helyen kell megvenni ahol olcsóbb mert pl az Apacsban nagyon drágák.
2013. júl. 5. 13:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Látom nem érted hogy nem a külsővel van kifogásom. Kérlek, egy 14 éves mit tud a munkakeresés nehézségeiről és egyéb hátrányokról a fültágító miatt.. Értem hogy tetszik és még iskolába jár ezért nem foglalkozik ezekkel, de a következményeiről semmit se tud, ez testmódosítás nem egy piercing amit kiveszel és szinte meg se látszik a helye. Nem gyerekfejjel kéne csinálni, tudom miről beszélek így 21 évesen fültágítóval. Szóval nagyon rossz helyen jársz ha engem próbálsz támadni hogy nem fogadom el.
2013. júl. 5. 14:25
 20/22 A kérdező kommentje:
és ha kiveszi, összeszűkül neki, és beletesz később mondjuk egy 10 mmest mindkét fülébe ami nem lyukas, hanem teli , azon nem is látszik hogy fültágító.
2013. júl. 5. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!